Coronavirus – updates

Het belangrijkste uitgangspunt van Kennemerhart is het zoveel mogelijk waarborgen van de gezondheid van onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Wij volgen alle richtlijnen en nieuwste updates van het RIVM. Elke dag toetsen wij onze maatregelen en protocollen en passen aan als dat nodig is. Dit betekent dat onze informatie dagelijks kan worden aangepast. Kennemerhart heeft hierbij nauw contact met de GGD en de GHOR (Geneeskundige hulpverleningsdienst in de regio).

Bekijk het menu hiernaast (of op mobiel hieronder) voor de Veelgestelde vragen cliënten en externe betrokkenen, contactgegevens en mooie initiatieven.

Kennemerhart zoekt meer zorghelden

Ook nu zoeken wij nieuwe collega’s, bekijk hier een greep uit onze vacatures.

Tijdelijke zorghulp

Helpende plus thuiszorg

Verzorgende IG

Verpleegkundige thuiszorg

Bekijk de overige vacatures

Update 25 mei

  • In woonzorglocatie het Anton Pieckhofje is het coronavirus vastgesteld. In woonzorglocatie Schoterhof is een gespecialiseerde Covid-unit ingericht. Hier worden mensen met Covid-19 verpleegd. Het coronaprotocol is in werking gegaan en benodigde maatregelen zijn genomen. Kennemerhart werkt hierbij nauw samen met de GGD en volgt de richtlijnen van het RIVM. Cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers van deze woonzorglocaties zijn op de hoogte gesteld. Zolang u geen bericht heeft ontvangen over een besmetting op uw locatie, dan is er ook geen besmetting vastgesteld op uw locatie. Wanneer dit wel het geval is, wordt u hierover direct door de locatie zelf geïnformeerd. U wordt ook geïnformeerd wanneer uw locatie 24 uur klachtenvrij is van corona. De locaties waar een besmetting van corona is vastgesteld worden op de website vermeld. Wanneer er geen sprake meer is van besmetting dan wordt de locatie ook niet meer vermeld op website.

 

Deel deze pagina: