Corona Initiatief

Verse wafels voor De Molenburg

Dit zijn Puck en Louise, beiden 13 jaar oud. De moeder van Louise werkt in De Molenburg en de dames vonden dat de medewerkers in de zorg wel een aardigheidje konden gebruiken. Na schooltijd gingen ze aan de slag met een schaal vol heerlijk versgebakken wafels als resultaat. Nog warm en bestrooid met poedersuiker kwamen… 

Groep 8 van de Sparrenbosschool schrijft brieven voor bewoners Meerleven

Afgelopen week in de Heemsteedse Courant: op initiatief van Frederique van Meygaarden schreef groep 8 van de Sparrenbosschool brieven voor de bewoners van locatie Meerleven. Ze dacht aan alle ouderen in de buurt die door corona eenzaam/eenzamer waren en wilde hen een hart onder de riem steken.

500 kilo aan tijdschriften voor bewoners Schoterhof

Door de coronamaatregelen worden de activiteiten op een kleinschaligere manier georganiseerd. Daarom wilden de medewerkers van Schoterhof iets ludieks organiseren voor de bewoners en hebben hiervoor de hulp ingeschakeld van New Skool Media. Deze uitgever heeft de bewoners getrakteerd op 500 kilo tijdschriften, voor zowel dames als heren.

Dankbare ouderen geven 600 stroopwafels aan Zandvoortse schoolkinderen

Kinderen op vijf Zandvoortse basisscholen kregen vandaag een smakelijke verrassing: bewoners van verpleeghuis Huis in de Duinen deelden 600 stroopwafels uit. De ouderen bedankten de kinderen met de lekkernij voor de aandacht die ze in de eerste coronagolf gaven aan de bewoners van Huis in de Duinen in Zandvoort.