Club Tropicana BBQs in Schoterhof

Waar er vorig jaar nog een knallend BBQ feest werd gegeven voor het hele huis konden we dat nu natuurlijk niet op die manier doen. Omdat we wél graag de zomer wilden vieren met elkaar hebben we ervoor gekozen om dan steeds kleine BBQ feestjes te geven. De bewoners van Schoterhof, de revalidatieafdeling en de wijk en Buitenhof konden de afgelopen anderhalve week om de beurt genieten van een speciale CLUB TROPICANA BBQ. Maar liefst 6 avonden was het een klein groot feest op het ontmoetingsplein van Schoterhof.

Het plein was omgetoverd tot een heus tropisch paradijs, er was een enorme palmboom en ook de flamingo’s ontbraken niet. Zelfs het weer werkte mee in de tropische sferen. De muzikale omlijsting werd alle 6 de avonden verzorgd door Han van Dalen, alias Hank Valley. 

De bewoners hebben meer dan genoten van de sfeer, de muziek en natuurlijk het eten. De foto’s spreken voor zich! Speciale dank aan alle vrijwilligers die er steeds weer waren om te helpen het met en voor de bewoners tot een feestje te maken. 

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder het Steunfonds van Kennemerhart aan wie we uiteraard onze dank uitspreken.

Deel deze pagina: