Coronaproof op de duo-fiets

De bezoekers en medewerkers Oppeppers Juttershart in Zandvoort zijn blij met hun duo-fiets die nu Corona-proof gemaakt is. De fiets, die normaal gesproken veelvuldig gebruikt werd door de vrijwilligers en de bezoekers, stond sinds de lockdown in maart alweer een tijdje stil. Geen heerlijke fietstochten meer door het mooie Zandvoort en omgeving; geen wind door de haren…

Eind juni ging Oppeppers Juttershart weer open en zocht het team naar een oplossing om de duo-fiets Corona-proof te krijgen. Via ‘De Verbeelding Zandvoort’ zijn we in contact gebracht met Paswerk in IJmuiden, afdeling metaal. Dit fantastische team heeft zich met veel enthousiasme en een warm hart ontfermt over onze duo-fiets.

Met het hele team hebben ze gezocht naar een oplossing. Uiteindelijk kwam men uit bij een gelast, demontabel frame, waarin een doorzichtig plastic scherm is geplaatst, geheel volgens de richtlijnen. Tevens hebben ze de hele fiets een grondige servicebeurt gegeven, zijn de banden vernieuwd en is hij opgepoetst. Nu kunnen de bezoekers weer op een veilige manier genieten van heerlijke fietstochtjes.

Deel deze pagina: