Oppeppers aanstaande zondag op radio Haarlem105

Ter bemoediging en inspiratie van alle inwoners van Haarlem die worstelen met de coronacrisis brengt radiozender Haarlem105 aanstaande zondag 19 april een twaalf uur durende radiomarathon met interviews, optredens, sketches en reportages. Ook onze collega’s Petra en Leo zijn zondag te horen op de radio. Van 10:30 tot 11:00 uur gaan zij in gesprek over dagbestedingsgroep Oppeppers in deze tijden van corona.

Over de radiomarathon

Erik van Muiswinkel, Dieuwertje Blok, Kemper en Veldhuis, Giel Beelen, Dennis van der Geest, Joost Swarte en andere Haarlemmers van naam en faam nemen deel aan de uitzending. Een even prominente plaats wordt ingeruimd voor stadsgenoten uit de wereld van zorg, welzijn en onderwijs. Ook de burgemeesters van Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede schuiven aan. Alle gasten vertellen over de manier waarop zij het virus het hoofd bieden, en welke muziek, welke boeken, welke gedachten hen troost, steun of hoop bieden.

Twee medewerkers van Haarlem105 begeven zich de hele dag door de stad, en rapporteren elk half uur live in de uitzending over hun bevindingen.

De presentatie is in handen van Frénk van der Linden, geassisteerd door verschillende sidekicks, onder wie Gerrie Hondius, Suzanne Groot en Mylou Frencken.

Luister mee

Van 09:00 tot 21:00 is de uitzending live te volgen via de radio op 89.9 FM, alle digitale kanalen en via Haarlem105.nl. Ook ZFM Zandvoort zendt de marathon live uit, via 106.9 FM. Bovendien is de gehele radio-uitzending live te bekijken (in onze streek én de rest van de wereld) via het televisiekanaal van Haarlem105. Dit wordt verzorgd door NH Nieuws, eveneens via Haarlem105.nl.

Deel deze pagina: