Verrassingsmaaltijd door John Heitinga, Ron Blauw en Eugene van Angelbeek

De medewerkers van De Blinkert zijn vrijdagavond voor de tweede keer verrast met een vers bereide maaltijd. Initiatiefnemer John Heitinga in samenwerking met chef kok Ron Blauw en Eugene van Angelbeek (eigenaar De Jonge Dikkert Amstelveen en Brasserie De Veranda Amsterdam) hebben deze heerlijke maaltijden aangeboden. Ze zijn uitgedeeld onder de medewerkers.

Bordje voor onze helden

Door de coronacrisis zijn restaurants dicht en zitten veel koks thuis zonder werk. Daar heeft Ajacied John Heitinga samen met chefkoks Ron Blaauw en Eugene van Angelbeek wat op bedacht. Zij kwamen met het initiatief ‘Bordje voor onze helden’. Op de website Bordjevooronzehelden.nl kun je iemand die in de zorg werkt aanmelden voor een goede en hoogwaardige maaltijd. Iedere dag worden er op die manier tweehonderd gratis maaltijden uitgedeeld aan de helden in de zorg.

 

 

 

Deel deze pagina: