Kennemerhart Oppeppers

Dagbesteding bij Kennemerhart is bedoeld voor iedereen met een vorm van dementie, NAH (55+), Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is. Onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij en een levensdoel houden is dat wel. Juist dát verhoogt de kwaliteit van het leven als het fysiek of mentaal wat minder gaat. Hierdoor is het ook mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen en regie te houden op zijn of haar eigen leven.

Met het Kennemerhart Oppeppers programma (vanaf 55+) bieden wij een nieuwe eigentijdse vorm van (mobiele) dagbesteding. Met een eigentijds kwartaalprogramma vol activiteiten zoals workshops, lezingen, ontmoetingen en optredens op het gebied van Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Groen &

Natuur, Voeding & Gezondheid en Creatie. De activiteiten worden gegeven door inspirerende gastdocenten, kunstenaars, specialisten en vrijwilligers. Daarnaast bieden onze medewerkers een programma op maat passend bij ieders persoonlijke wensen en interesses. Onze deskundige medewerkers zorgen daarbij voor persoonlijke aandacht, rust en hulp waar nodig.

De activiteiten bieden we aan op onze locaties in Haarlem en omstreken. Elk van onze locaties behoudt daarbij zijn eigen signatuur, door de specialisatie of door de ligging. Mantelzorgers, vrijwilligers, bewoners in de buurt, creatievelingen en schoolkinderen laten we graag aanhaken voor gezamenlijke activiteiten.

Zie hieronder onze 4 routes:

Oppeppers Op Pad is de start van de levensroute die u kunt volgen bij Kennemerhart. Voor iedereen die nog fysiek goed genoeg is en er graag op uittrekt. We starten elke dag op een centrale plek.

Oppeppers Dichtbij zijn onze locaties voor dagbesteding, onze dag- en ontmoetingscentra verspreid over Haarlem, Heemstede, Bloemendaal/Vogelenzang en Zandvoort. Voor iedereen die langer zelfstandig wil blijven wonen en eigen regie wil houden over zijn/haar leven, maar wel met enige begeleiding en zin in een afwisselend dag- of weekprogramma.

Oppeppers Samen is onze samenwerking met maatschappelijke en culturele partijen in de stad en vanuit hier organiseren we gezamenlijke activiteiten.

Oppeppers Thuis is speciaal bedoeld voor mantelzorgers en contactpersonen van onze deelnemers. Voor een luisterend oor, praktische tips, leuke activiteiten en we bieden familienet.


Klik hier voor onze algemene flyer

Klik hier voor een overzicht van onze programma highlights

U kunt ons verder vinden op social media

 

Deel deze pagina: