Kennemerhart Oppeppers

Dagbesteding bij Kennemerhart is bedoeld voor iedereen met een vorm van dementie, NAH (55+), Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is. Onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij en een levensdoel houden is dat wel. Juist deze maatschappelijke betrokkenheid verhoogt de kwaliteit van het leven als het fysiek of mentaal wat minder gaat. Hierdoor is het ook mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen en regie te houden op uw eigen leven.

Dagbesteding voor iedereen

Met het Kennemerhart Oppeppers programma (vanaf 55+) bieden wij een nieuwe eigentijdse vorm van (mobiele) dagbesteding. Met een eigentijds programma vol activiteiten zoals workshops, lezingen, ontmoetingen en optredens op het gebied van Sport & Vitaliteit, Kunst & Cultuur, Groen & Natuur, Vitaliteit & Preventie en Creatie. De activiteiten worden gegeven door inspirerende gastdocenten, kunstenaars, specialisten en vrijwilligers. Daarnaast bieden onze medewerkers een dagbestedingsprogramma op maat passend bij ieders persoonlijke wensen en interesses. Onze deskundige medewerkers zorgen daarbij voor persoonlijke aandacht, rust en hulp waar nodig.

Waar vindt u onze dagbesteding?

De dagbesteding bieden we aan op onze locaties in Haarlem en omstreken. Elk van onze locaties behoudt daarbij zijn eigen signatuur, door de specialisatie of door de ligging. Mantelzorgers, vrijwilligers, bewoners in de buurt, creatievelingen en schoolkinderen laten we graag aanhaken voor gezamenlijke activiteiten.

Zie hieronder onze 4 routes:

Oppeppers Dichtbij
Oppeppers Dichtbij zijn onze locaties voor dagbesteding, onze dag- en ontmoetingscentra verspreid over Haarlem, Heemstede, Bloemendaal/Vogelenzang en Zandvoort. Voor iedereen die langer zelfstandig wil blijven wonen en eigen regie wil houden over zijn/haar leven, maar wel met enige begeleiding en zin in een afwisselend dag- of weekprogramma.

Oppeppers Nabij
Oppeppers Nabij is gespecialiseerde dagbesteding voor thuiswonende ouderen met een acute of complexe hulpvraag in Zuid-Kennemerland. Wij bieden hen een veilige plek voor één of meer dagdelen per week waar ontmoetingen, activiteiten op maat en samen eten centraal staan.

Oppeppers Samen
Oppeppers Samen is onze samenwerking met maatschappelijke en culturele partijen in de stad en vanuit hier organiseren we gezamenlijke activiteiten. Hierdoor heeft u niet alleen een zinvolle dagbesteding, maar legt u misschien ook nieuwe contacten met mensen uit de buurt.

Oppeppers Thuis
Oppeppers Thuis is speciaal bedoeld voor mantelzorgers en contactpersonen van onze deelnemers. Voor een luisterend oor, praktische tips en leuke activiteiten. Ook bieden wij familienet, waarmee u de mooiste momenten kunt delen met uw familie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dagbesteding of een andere vorm van ouderenzorg van Kennemerhart? Klik dan hier voor onze algemene flyer.

U kunt ons verder vinden op social media.

Deel deze pagina: