Lang verblijf in onze woonzorgcentra

Leven zoals u dat wilt

Soms gaan de dagelijkse dingen steeds minder gemakkelijk en lukt thuis wonen eigenlijk niet meer, ook niet met behulp van thuis en/of mantelzorg. Dat kan komen doordat u ouder wordt, ziek bent of andere ongemakken ervaart, zoals bijvoorbeeld de dagelijkse zorg voor uzelf. Maar u wilt wel leven op uw eigen manier. Zo zelfstandig als voor u mogelijk is en vooral rekening houdend met uw wensen en gewoonten. In een woonzorgcentrum van Kennemerhart is dit mogelijk!

Passende woonzorg

Een combinatie van benodigde zorg en een prettige, op uw situatie afgestemde woonomgeving. Dat is wat de woonzorgcentra van Kennemerhart u kunnen bieden! En als de situatie verandert? Dan verandert de zorg mee. Ouder worden op een manier die het beste bij u past, zo zelfstandig mogelijk en in een omgeving waar naar u wordt geluisterd en waar we samen op zoek gaan naar creatieve oplossingen uw zorg op maat. In de woonzorgcentra van Kennemerhart staat u als cliënt namelijk centraal.

Een warm, gezellig thuis

Goede woonzorg beperkt zich niet tot een mooie locatie, een schone kamer en op tijd eten. Daar zijn we bij Kennemerhart goed van doordrongen. Goede woonzorg betekent ook een liefde- en respectvolle omgang met elkaar. Met ruimte voor eigen inbreng en voorkeuren. Warmte, gezelligheid en thuis zijn daarbij belangrijke begrippen. Gelukkig zijn al die zaken voor ons vanzelfsprekend, want wij bieden u de zorg die u nodig heeft vanuit betrokkenheid en vanuit ons hart.

Professionele toegewijde medewerkers en vrijwilligers

Om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen werken we met professionele en toegewijde medewerkers en vrijwilligers die kwalitatief hoogstaande zorg bieden. Daar kunt u op bouwen en op vertrouwen. De woonzorgcentra van Kennemerhart in Haarlem en Bloemendaal zijn houder van het Prezo gouden keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat u kunt rekenen op verantwoorde zorg die voldoet aan de branche-eisen en relevante wet- en regelgeving. We zijn daar terecht erg trots op. Maar het meest trots zijn we op het feit dat we tevreden bewoners en cliënten hebben. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Meer informatie?

Heeft u vragen over het wonen in een verpleeghuis in Haarlem, ondersteuning of hulp nodig of heeft u andere vragen? Wilt u meer weten over zorg en welzijn voor ouderen in Haarlem en omgeving of de mogelijkheden in uw buurt? Neemt u dan contact op met een van de cliëntadviseurs van Kennemerhart voor een vrijblijvende afspraak op één van onze locaties of bij u thuis. Samen met u zoekt de cliëntadviseur naar een passend antwoord op uw vraag of vragen. De cliëntadviseur kan ook voor u bemiddelen als dat nodig is en ervoor zorgen dat u bij de juiste hulpverlener of in het juiste verpleeghuis in Haarlem en omstreken terechtkomt. Verder kan de cliëntadviseur ook helpen bij het aanvragen van een indicatie.

Wilt u meer weten over lang verblijf in één van de woonzorgcentra van Kennemerhart? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Deel deze pagina: