Lang verblijf

Leven zoals ú dat wilt

Soms gaan de dagelijkse dingen steeds minder makkelijk en lukt thuis wonen eigenlijk niet meer, ook niet met behulp van thuiszorg en/of mantelzorg. Dat kan komen doordat u ouder wordt, ziek bent of andere ongemakken ervaart, zoals bijvoorbeeld de dagelijkse zorg voor uzelf. Maar u wilt wel leven op uw eigen manier. Zo zelfstandig als voor u mogelijk is en vooral rekening houdend met uw wensen en gewoonten.

Passende woonomgeving

Een combinatie van benodigde zorg én een prettige, op uw situatie afgestemde woonomgeving. Dát is wat Kennemerhart u biedt! En als de situatie verandert? Dan verandert de zorg mee. Ouder worden op een manier die het beste bij u past, zo zelfstandig mogelijk en in een omgeving waar naar u wordt geluisterd. En waar we samen op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor uw zorg op maat.

Een warm, gezellig thuis

Goede zorg beperkt zich niet tot een mooie locatie, een schone kamer en op tijd eten. Daar zijn we bij Kennemerhart goed van doordrongen. Goede zorg betekent ook een liefde- en respectvolle omgang met elkaar. Met ruimte voor eigen inbreng en voorkeuren. Warmte, gezelligheid en thuis zijn daarbij belangrijke begrippen. Gelukkig zijn al die zaken voor ons vanzelfsprekend, want wij bieden u de zorg die u nodig heeft vanuit betrokkenheid en vanuit ons hart.

Professionele toegewijde medewerkers en vrijwilligers

Om die zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen, werken we met professionele en toegewijde medewerkers en vrijwilligers, die kwalitatief hoogstaande zorg bieden. Daar kunt u op bouwen en op vertrouwen. In september 2017 heeft Kennemerhart voor haar woonzorgcentra in Haarlem en Bloemendaal het Prezo gouden keurmerk behaald. Dit keurmerk toont aan dat u in de woonzorgcentra van Kennemerhart kunt rekenen op verantwoorde zorg die voldoet aan de branche-eisen en relevante wet- en regelgeving. We zijn daar terecht erg trots op. Maar het meest trots zijn we op het feit dat uit het keurmerk blijkt dat we tevreden bewoners en cliënten hebben. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Meer informatie?

Heeft u vragen over wonen, ondersteuning of hulp of heeft u andere vragen? Wilt u meer weten over zorg en welzijn voor ouderen in Haarlem en omgeving of de mogelijkheden in uw buurt? Neemt u dan contact op met één van de  cliëntadviseurs van Kennemerhart voor een vrijblijvende afspraak op één van onze locaties, of bij u thuis. Samen met u zoekt de cliëntadviseur naar een passend antwoord op uw vraag of vragen. De cliëntadviseur denkt met u mee over creatieve oplossingen, ook buiten het bestaande aanbod. De cliëntadviseur kan ook voor u bemiddelen als dat nodig is en ervoor zorgen dat u bij de juiste hulpverlener of instantie terechtkomt. Verder kan de cliëntadviseur ook helpen bij het aanvragen van een indicatie.

Wilt u meer weten? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Deel deze pagina: