Goed om er te zijn

Bij Kennemerhart wonen ruim 850 heel verschillende mensen op verschillende manieren binnen tien heel verschillende verpleeghuizen. Maar ondanks al die verschillen, hebben die mensen één ding gemeen. Ze noemen hun huis hun thuis, omdat het goed voelt om er te zijn. Omdat verzorging er veel meer is dan op tijd eten, drinken en slapen en professionele hulp. Omdat liefdevolle, professionele ondersteuning en oprechte aandacht zorgen voor dat veilige, vertrouwde gevoel. Omdat het gezellig en huiselijk is. En omdat ze er hun contacten hebben en de dag zo kunnen invullen zoals ze dat willen.

Hier ben ik thuis

Alle medewerkers zien het als een voorrecht dat u ons de kans geeft om u te laten zien wat we in huis hebben. Of liever gezegd, wat we u in thuis hebben. Wij willen u graag laten weten dat wij er alles aan zullen doen om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat ook u van harte zegt: hier ben ik thuis!

De verschillende woonzorgcentra

Kennemerhart beschikt over tien woonzorgcentra. Dit zijn verpleeghuizen die allemaal een eigen karakter hebben. De verpleeghuizen bieden verschillende woonvormen. Dat betekent dat er altijd een woonvorm bij u in de buurt is die goed bij u en uw wensen past.

In de directe omgeving van een aantal woonzorgcentra bevinden zich aanleunwoningen. Hier kunt u zelfstandig – alleen of samen met uw partner – wonen, met de zekerheid van zorg dichtbij, als u dat nodig heeft. Als u in een aanleunwoning bij een verpleeghuis van Kennemerhart woont, kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van alle voorzieningen van dit verpleeghuis. Voor meer informatie over aanleunwoningen naast woonzorgcentra van Kennemerhart klikt u hier. 

Kwaliteit hoog in het vaandel: goud voor Kennemerhart

In 2017 ontvingen de zeven woonzorgcentra in Haarlem en Bloemendaal die voor beoordeling geselecteerd werden, het gouden PREZO (PREstaties in de ZOrg) keurmerk. Dit werd uitgereikt door het onafhankelijke en geaccrediteerde kwaliteitsinstituut Perspekt. Het ‘gouden’ resultaat laat zien dat Kennemerhart ruimschoots voldoet aan de kwaliteitseisen die worden gesteld aan ouderenzorg. Beoordeling richt zich op de prestaties die medewerkers en de organisatie leveren aan hun cliënten. De gouden keurmerken zijn een erkenning voor alle inspanningen die alle medewerkers en vrijwilligers elke dag weer met elkaar leveren.

Heeft u vragen over wonen in een woonzorglocatie van Kennemerhart? Klikt u dan hier voor de contactgegevens van de cliëntservice van Kennemerhart.

Deel deze pagina: