Vogelhart

Kennemerhart Oppeppers Vogelhart gaat over mensen, allemaal anders, met eigen wensen

Ontmoetingscentrum Kennemerhart Oppeppers Vogelhart biedt een prettige dag met passende activiteiten naar wens en behoefte van de deelnemers. Onze groep bestaat uit ouderen met een vorm van kwetsbaarheid en/of geheugenproblematiek en voor wie contact maken niet vanzelfsprekend is. Daarnaast bieden wij informatie en ondersteuning aan hun mantelzorgers. Medewerkers, vrijwilligers, deelnemers en hun naasten en buren: met elkaar bieden wij een innovatieve dagbesteding.

In Vogelhart gaan we voor ontmoeting, zien en gezien worden en van betekenis zijn. Hierdoor ontstaan ook sociale contacten. We gaan daarbij uit van ieders eigen kracht en regie en van ieders persoonlijke talenten. We delen onze passies met elkaar. De wensen en behoeften staan altijd voorop. De activiteiten stemmen we dan ook af op de interesses van de individuele deelnemers.

Zo doen we op Vogelhart onder andere aan groene dagbesteding, sport en bewegen, creatieve activiteiten, muziek. Op dinsdag en donderdag middag/avond vindt ‘De Eetclub’ plaats voor deelnemers en hun naasten. Maar ons programma Kennemerhart Oppeppers biedt meer, zoals theater en museumbezoek (op Pad) en workshops en lezingen over onderwerpen die passend zijn bij de vraag van de deelnemers en naasten. Al dan niet georganiseerd in samenwerking met vakdocenten, ketenpartners, lokale verenigingen, scholen, dorpsgenoten en het Dorpshuis.

Heeft u interesse om deel te nemen, dan wel een passie, een hobby, een talent of gewoon behoefte aan een goed gesprek? Kom gerust vrijblijvend langs voor een kop koffie en een kennismaking. Wij kijken ernaar uit!

Vogelhart is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 - 15:00 uur en op dinsdag en donderdag van 12:00 - 18:30 uur. Voor vragen over Vogelhart kunt u bellen met 06 222 975 15 of mailen naar vogelhart@kennemerhart.nl.

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij Vogelhart bevindt zich in het Dorpshuis Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2a.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Kennemerhart Oppeppers Vogelhart
Dorpshuis Vogelenzang
Henk Lensenlaan 2a
2114 ER Vogelenzang

Locatie gebonden vragen
06 222 975 15

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl