Ramplaanhart

Het sfeervolle dagcentrum Ramplaanhart

Dagcentrum Kennemerhart Oppeppers Dichtbij locatie Ramplaanhart is gelegen in woonzorgcentrum De Blinkert. Het bevindt zich in het mooie Ramplaankwartier in Haarlem-West en grenst aan een prachtige tuin. Een bijzonder en sfeervolle locatie waar tal van activiteiten plaatsvinden.

Zo kunt u bij ons bewegen en sporten zoals tennissen of schaatsen op de Kennemer IJsbaan. Ook kunnen de mannen met elkaar in gesprek in de wekelijkse mannenpraatgroep. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit, muziek, koken en wandelen en de omgeving verkennen. Speelt u liever gezamenlijk een gezellig spel, dan kan dat ook. Op Ramplaanhart kunt u heerlijk op het terras genieten, maar ook in de aangrenzende moes-, vlinder- en bloementuin is het goed vertoeven. Wie wil gaat mee boodschappen doen om daarna met z’n allen te koken. Van soep tot fruitsalade en van pizza tot heerlijke desserts.

Het huizen onder hetzelfde dak als woonzorgcentrum De Blinkert biedt veel voordelen. Zo kan er op afspraak gebruik worden gemaakt van de kapper, de pedicure en kunnen warme maaltijden van het restaurant van de Blinkert worden afgenomen. Er is veel samenwerking met de behandelaren van de Blinkert, zoals de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de psycholoog, de kunstzinnig therapeut, de diëtist en de muziektherapeut.

Dagcentrum Ramplaanhart is elke weekdag open van 10:00 - 15:30 uur.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dagcentrum Ramplaanhart

Rockaertshof 66
2015 ED Haarlem

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl

Locatie gebonden vragen
06 231 816 32