Ramplaanhart

Ramplaanhart - aan de rand van Haarlem-West

Gespecialiseerde dagbesteding voor nog thuiswonende ouderen
Dagcentrum Kennemerhart Oppeppers Nabij locatie Ramplaanhart is te vinden bij woonzorgcentrum De Blinkert. Het bevindt zich in het mooie Ramplaankwartier in Haarlem-West en grenst aan een prachtige tuin. Een bijzonder en sfeervolle locatie waar tal van activiteiten plaatsvinden.

Ramplaanhart is er voor thuiswonende mensen met vergevorderde dementie, Parkinson, NAH en onbegrepen gedrag. In een vertrouwde en rustige omgeving wordt gekeken wat nodig is om hen zich goed te laten voelen en beter te laten functioneren. Voor hen is Ramplaanhart een fijne plek om te zijn. Er wordt gekeken naar de levensloop, de begeleidingsbehoefte en mantelzorgers kunnen er terecht voor advies en een luisterend oor.

Op Ramplaanhart is er volop ruimte voor creativiteit, muziek, koken en wandelen en de omgeving verkennen. Speelt u liever gezamenlijk een gezellig spel, dan kan dat ook. Op Ramplaanhart kunt u heerlijk op het terras genieten, maar ook in de aangrenzende moes-, vlinder- en bloementuin is het goed vertoeven. Wie wil gaat mee boodschappen doen, om daarna met z’n allen te koken.

Het huizen onder hetzelfde dak als woonzorgcentrum De Blinkert biedt veel voordelen. Zo kan er op afspraak gebruik worden gemaakt van de kapper, de pedicure en kunnen warme maaltijden van het restaurant van de Blinkert worden afgenomen. Er is veel samenwerking met de behandelaren van de Blinkert, zoals de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de psycholoog, de kunstzinnig therapeut, de diëtist en de muziektherapeut.

Dagcentrum Ramplaanhart is open op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Onze medewerkers zijn vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur aanwezig en deelnemers zijn vanaf 09.30 uur hartelijk welkom.

 

Kennemerhart Oppeppers Nabij

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dagcentrum Ramplaanhart

Rockaertshof 66
2015 ED Haarlem

Locatie gebonden vragen
06 231 816 32

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl