Schalkhart

Levendig Schalkhart

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij locatie Schalkhart is een dag- en ontmoetingscentrum gevestigd in Wijkcentrum de Ringvaart. Op Schalkhart is het altijd levendig en bruisend! Een plek waar onze deelnemers graag zijn want: ‘De muren thuis praten niet terug!’. Hier vind je gezelligheid en gezelschap, maar ook nog zo veel meer. Wij voorzien in een oppeppend programma passend bij ieders wensen. Alle suggesties zijn welkom en als Team Oppeppers zetten wij ons in om daarin te voorzien!

Het programma is dus altijd in beweging, net als wij! 

Wanneer je bij ons bent ga je samenwerken met deskundige vakdocenten, scholen en cultuurorganisaties. Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod, zie hier ons Highlights programma, van wandelen in de prachtige natuur onder leiding van een boswachter tot het schilderen als een echte meester! Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan een rustige yogasessie met onze yogadocent, fijn handwerk, of een mooi groepsgesprek over een film die we afgelopen week samen hebben gezien. 

Heb je interesse en wil je sfeer komen proeven? Dan ben je meer dan welkom! We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 15:30 uur. Je kunt kiezen voor vaste dagen/dagdelen, maar je kunt ook specifiek komen voor een bepaalde activiteit die je belangstelling heeft. 

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dag- en ontmoetingscentrum Schalkhart

Floris van Adrichemlaan 98
2035 VB Haarlem

Locatie gebonden vragen
06 237 492 34

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl