Schalkhart

Ondernemend Schalkhart in Schalkwijk

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij locatie Schalkhart is een dag- en ontmoetingscentrum gevestigd in Wijkcentrum de Ringvaart. Als u op zoek bent naar gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals één van onze bezoekers zegt: ‘De muren thuis praten niet terug!’

Bij Schalkhart kunt u bijpraten onder het genot van een kop koffie. Ook kunt u deelnemen aan diverse activiteiten die u middels het programma Kennemerhart Oppeppers worden aangeboden. Er zijn lezingen, optredens, (dans)workshops, zangmiddagen, (stoel)yogalessen en meer. Ook worden er cursussen aangeboden, zoals de 10 weken durende cursus ‘Gouden boeken’. In deze cursus maakt elke deelnemer een eigen levensboek. Suggesties voor nieuwe cursussen of workshops in het programma zijn altijd welkom. Wij werken in ons programma nauw samen met verschillende partners zoals scholen, culturele- en welzijnsorganisaties en met deskundige gastdocenten. Dat alles zorgt voor veelzijdigheid.

Naast het Oppeppers programma is er voldoende ruimte voor persoonlijke wensen die we in overleg met de bezoeker zelf samenstellen tot zijn of haar eigen weekprogramma. Er is ruimte voor het uitoefenen van een hobby, zoals houtbewerken en timmeren of koken en dansen. Maar ook voor het lezen van de krant, het maken van een praatje, meedoen aan een taal- of muziekquiz en bekende maar ook nieuwe gezelschapsspellen spelen. En voor sport- en beweegactiviteiten, van dansen tot wandelen. En we organiseren ook regelmatig uitstapjes.

Onze locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 15:30 uur.
U kunt kiezen voor vaste dagen/dagdelen, maar u kunt ook specifiek komen voor een bepaalde activiteit die uw belangstelling heeft.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dag- en ontmoetingscentrum Schalkhart

Floris van Adrichemlaan 98
2035 VB Haarlem

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl

Locatie gebonden vragen
06 237 492 34