Pleinhart

Pleinhart op begane grond Plein 1

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij locatie Pleinhart is onze ontmoetingsgroep gevestigd op de begane grond (Plein Geel) van Plein 1 in Heemstede.

Deze groep staat ook open voor mensen die wat ondersteuning nodig hebben om activiteiten te ondernemen. Samen doet u dingen sneller dan alleen. Wilt u meer onder de mensen zijn en weet u niet goed hoe. Heeft u allerlei interesses, maar merkt u dat u er alleen niet meer toe komt? Schuif dan eens aan voor een kopje koffie en ontmoet gelijkgestemden.

Houdt u van musea bezoeken en kunt u nog (vrij) zelfstandig reizen? Heeft u een brede interesse op het gebied van kunst & cultuur. Wilt u gevoed worden met lezingen en discussiëren over de laatste ontwikkelingen? Dan kunt u op dinsdag mee met Oppeppers Op Pad. U kunt zelf mede het programma bepalen; vertellen over uw hobby’s, belevenissen, reizen of uw favoriete spel of film meenemen.

Op maandag, donderdag en vrijdag kunt u ook bij ons terecht. Voor onze schilderclub, culturele lezingen, yoga, een wandelgroep, de kookclub en om uw geluk te beproeven bij een taal- of gezelschapsspel.

Plein 1 biedt verder een keur aan mogelijkheden. Het prachtige pand biedt huisvesting aan meerdere maatschappelijke organisaties, zoals de Sociëteit van Wij Heemstede, bibliotheek, kinderopvang, horecagelegenheid en anderen waardoor onderling mooie samenwerkingen ontstaan.

Wij werken intensief met elkaar samen. Vanuit de horecagelegenheid wordt dagelijks onze lunch bereid met huisgemaakte soepen.

Julia en Willy, deelnemers van Pleinhart, maakten via BuurtBLIK, een project van Stadsreporters waarbij 65-plussers op pad gaan met een camera en microfoon, dit filmpje van locatie Pleinhart.

Pleinhart is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Ontmoetingscentrum Pleinhart
Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede

Locatie gebonden vragen
06 206 651 56

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl