Kennemerhart Oppeppers

Kennemerhart Oppeppers is bedoeld voor iedereen met een vorm van dementie, psychiatrie, NAH, Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is. Onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij en een levensdoel houden is dat wel. Juist dat verhoogt de kwaliteit van het leven als het fysiek of mentaal wat minder gaat.

Kennemerhart Oppeppers Op Pad

Dit is de start van de levensroute die je kunt volgen bij Kennemerhart. Voor iedereen die nog mobiel is en er graag op uittrekt. Deelnemers kunnen dagelijks onder begeleiding op pad. Voor een gezamenlijk museumbezoek, voor wandeltochten in de natuur en voor deelname aan themaprogramma’s in een 6 wekelijkse cyclus. Samen is namelijk zoveel interessanter en zorgt ook voor ontmoeting met gelijkgestemden. Mantelzorgers zijn ook van harte welkom. De wens/vraag van de deelnemer staat bij alles centraal. We vertrekken de hele week uit café Wachtlokaal bij station Haarlem.

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij

Dit zijn onze locaties voor dagbesteding, onze ontmoetings- en dagcentra verspreidt over Haarlem/Kennemerland. Maar altijd dichtbij. Hier bieden we u een flexibel, afwisselend, eigentijds lifestyle programma. Met activiteiten op het gebied van Bewegen/Sport, Kunst&Cultuur, Groen/Natuur, Voeding/Gezondheid en Creatie. Met workshops en lezingen voortkomend uit gerichte vraag of interesse en gegeven door inspirerende docentkunstenaars, specialisten en vrijwilligers. De Dichtbij locaties ontwikkelen het aanbod samen met de deelnemers, dus heel persoonlijk en op maat. Er is alle ruimte voor meedoen/meewerken, voor improvisatie, voor eigen invulling van de dag op basis van persoonlijke interesses. Professionele en enthousiaste medewerkers zijn aanwezig. De dagcentra zijn doorgaans gevestigd in een woonzorglocatie. De ontmoetingscentra staan in de wijk.

Kennemerhart Oppeppers Samen is ons Lab

Hierin ontwikkelen we onze innovatieve dagbesteding; vernieuwende en onderscheidende producten die aansluiten bij een nieuwe generatie ouderen. Denk aan ‘Samen kunst kijken in het Frans Hals museum’ voor verdieping in de schilderkunst, aan ‘Groene Dagbesteding’ in Tuindershart’, ‘Het Creatief Atelier’ en het maandelijkse ‘Sportcultuurcafé’ bij Onze Gezellen in Noord voor een ultieme sportcultuurbeleving. Samen is ook onze vanzelfsprekende (ver)binding met maatschappelijke en culturele en welzijnspartners in Haarlem/ Kennemerland. Met hen organiseren of nemen we deel aan overkoepelende evenementen hetgeen leidt tot activiteiten voor onze deelnemers en hun mantelzorgers.

Meer weten over Oppeppers?

Mail of bel onze Oppeppers coördinator, via 06 12605504 of onze clientservice@kennemerhart.nl via 023-5214214. Kennemerhart staat voor zorg van uit het hart die past bij elke cliënt.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Oppeppersoppad@kennemerhart.nl

06-12605504