Ripperdahart

Het gezellige Ripperdahart

Vlakbij de levendige Cronjéstraat, op het mooie Ripperdaterrein vind je Ripperdahart. Op loopafstand van de Kweektuinen en Staten Bolwerk. Tegelijkertijd beschut op het terrein van Overspaarne met alle faciliteiten van deze woonzorglocatie. Zo is er een prachtige binnentuin en een loopcircuit.

Er is ruimte voor bewegen onder leiding van een ervaren gymdocent, deelname aan sporten op het OG Sportpark in Haarlem Noord, creativiteit samen met een kunstzinnig therapeut, hersengymnastiek, koken, muziek, wandelen en de omgeving verkennen, spellen, hersentraining en bijvoorbeeld biljarten. Muziek doen we samen met de Wereldmuziekschool.

Houdt u van koken? We staan regelmatig in de keuken om wat lekkers te maken. Van soep tot fruitsalade en van pizza tot heerlijke desserts.

Het huizen onder hetzelfde dak als woonzorgcentrum Overspaarne biedt veel voordelen. Zo kan er op afspraak gebruik worden gemaakt van de kapper, de pedicure. Er is veel samenwerking met de behandelaren van Overspaarne, zoals de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de psycholoog, de kunstzinnig therapeut, de diëtist en de muziektherapeut. Ook is er samenwerking met de collega’s van de thuiszorg, omdat deze in hetzelfde pand kantoor houden.

Dagcentrum Ripperdahart is elke weekdag open.

 

 

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dagcentrum Ripperdahart

Lansiersstraat 25
2023 GA Haarlem
06 126 553 10
023 543 04 94