Stadshart

In hartje Haarlem en gevestigd in de Janskliniek

Op een steenworp afstand van de Haarlemse Grote Markt, middenin het Haarlemse centrum, is dagcentrum Stadshart gevestigd. De centrale ligging heeft veel voordelen voor de deelnemers. Want een uitstapje naar de gezellige markt of naar een terrasje is snel gemaakt. Dat het dagcentrum in de Janskliniek is gevestigd is een bijkomend voordeel. Want deelnemers maken makkelijk de overstap naar het behandelcentrum, het restaurant voor een kop koffie of een lunch en er zijn uitgebreide voorzieningen voor ouderen, zoals invalidentoiletten en hulpmiddelen.

Op het programma van dagcentrum Stadshart staan wekelijks activiteiten zoals het creatief atelier (mozaïeken en schilderen), het afasieAtelier, geheugentraining, yoga en wandelen. Dat kan eventueel samen met de fysiotherapeut van de Janskliniek. Ook bakken, koken, bloemschikken, muzikale ochtenden, bingo, sjoelen en gezelschapsspellen staan geregeld op de agenda. Op donderdagmiddag is er dansen in de Jans, een populaire activiteit, waar deelnemers van Stadshart ook van harte welkom zijn.

Dagcentrum Stadshart is van maandag tot en met donderdag geopend en werkt nauw samen met organisaties zoals Roads, De Hartekamp, Haarlemeffect, Dock, Tandem en SportSupport.

 

 

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dagcentrum Stadshart

Ridderstraat 32
2011 RS Haarlem
06 225 725 31
stadshart@kennemerhart.nl