A.G. Bodaan

Vriendelijke, huiselijke omgeving aan de rand van de Waterleidingduinen

Woonzorgcentrum A.G. Bodaan ligt in Bentveld aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

A.G. Bodaan biedt verschillende zorg in verschillende zwaarten, variërend van lichte ondersteuning tot intensievere zorg voor onze bewoners met dementie. Ook mensen met somatische problematiek kunnen wonen in A.G. Bodaan.

In A.G. Bodaan beslaan de gesloten en halfgesloten woonvormen drie etages. Op iedere etage bevinden zich twaalf appartementen en twee huiskamers waar de bewoners de dag door kunnen brengen.

Revalidatieafdeling De Zandhoeve

Revalidatiedeling de Zandhoeve is afgelopen jaar verhuisd van Huis in de Duinen naar A.G. Bodaan. Hier biedt Kennemerhart onder andere revalidatiezorg, kort verblijf en palliatieve zorg.

Voor informatie over revalidatie en/of kort verblijf:
T: 023 – 5 214 214

Voor aanmelden revalidatie en/of kort verblijf:
E: clientadviseurs@kennemerhart.nl

Aanmelden kan ook via Point

Zo prettig en gemakkelijk mogelijk

De locatie doet vriendelijk en huiselijk aan en is erop gericht het de bewoners zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken. Als u in A.G. Bodaan woont, kunt u terecht bij de schoonheidsspecialiste en de kapsalon op de locatie. De pedicure komt desgewenst bij u aan huis en uw boodschappen kunt u doen in de winkel. Voor de dagelijkse warme maaltijd bent u van harte welkom in het restaurant waar u kunt kiezen uit verschillende menu’s. Om het woonzorgcentrum heen liggen 52 aanleunwoningen. Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten en diensten van woonzorgcentrum A.G. Bodaan.

Het centrale punt binnen het huis is het restaurant. In deze ruimte worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals films, muzikale optredens, workshops en bewegen voor ouderen. Verder kunt u in het restaurant een kopje koffie of thee drinken of een hapje en een drankje nuttigen met bezoek. In de mooie, rustige binnentuin kunt u heerlijk genieten van de  omgeving.

Meer weten?

Voor locatie gebonden informatie kan contact worden opgenomen met de receptie of de cliëntservice van Kennemerhart.

Ontdek A.G. Bodaan

Bent u benieuwd of wonen in A.G. Bodaan iets voor u is? Bekijk dan onderstaande video voor een kennismaking met de locatie.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

A.G. Bodaan

Bramenlaan 2
2116 TR Bentveld
023 510 3000
receptie.bodaan@kennemerhart.nl