A.G. Bodaan

Vriendelijke, huiselijke omgeving aan de rand van de Waterleidingduinen

Woonzorgcentrum A.G. Bodaan ligt in Bentveld aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

A.G. Bodaan biedt verschillende zorg in verschillende zwaarten, variërend van lichte ondersteuning tot intensievere zorg voor onze bewoners met dementie.

In A.G. Bodaan beslaan de gesloten en halfgesloten woonvormen drie etages. Op iedere etage bevinden zich twaalf appartementen en twee huiskamers waar de bewoners de dag door kunnen brengen.

Revalidatieafdeling De Zandhoeve

Revalidatiedeling de Zandhoeve is afgelopen jaar verhuisd van Huis in de Duinen naar A.G. Bodaan. Hier biedt Kennemerhart onder andere revalidatiezorg, kort verblijf en palliatieve zorg. Voor meer informatie over deze vormen van zorg kunt u contact opnemen met het aanmeldpunt revalidatie via 088 0404102.

Zo prettig en gemakkelijk mogelijk

De locatie doet vriendelijk en huiselijk aan en is erop gericht het de bewoners zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken. Als u in A.G. Bodaan woont, kunt u terecht bij de schoonheidsspecialiste en de kapsalon op de locatie. De pedicure komt desgewenst bij u aan huis en uw boodschappen kunt u doen in de winkel. Voor de dagelijkse warme maaltijd bent u van harte welkom in het restaurant waar u kunt kiezen uit verschillende menu’s. Om het woonzorgcentrum heen liggen 52 aanleunwoningen. Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten en diensten van woonzorgcentrum A.G. Bodaan.

Het centrale punt binnen het huis is het restaurant. In deze ruimte worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals films, muzikale optredens, workshops en bewegen voor ouderen. Verder kunt u in het restaurant een kopje koffie of thee drinken of een hapje en een drankje nuttigen met bezoek. In de mooie, rustige binnentuin kunt u heerlijk genieten van de  omgeving.

Wilt u meer weten over A.G. Bodaan? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Vrijwilligers

A.G. Bodaan is op zoek naar enthousiaste:

Wandelvrijwilligers
Om samen met bewoners te wandelen. En bijvoorbeeld op een terras samen van een kop koffie te genieten.

Huiskamervrijwilligers
Om samen met medewerkers te zorgen voor een gezellige sfeer. Bijvoorbeeld door met bewoners samen iets te bakken, de tafel te dekken of een spelletje te doen.

Gastheer/gastvrouw
Gastheer/gastvrouw en klaverjasvrijwilligers gezocht om mee te helpen de bezoekers een fijne dag te bezorgen.

Pianist
Een pianist die het leuk vindt om zo nu en dan voor de ouderen te komen spelen.

Belangstelling?
Neem dan contact op met Louise Geusebroek, medewerker vrijwilligers A.G. Bodaan.
T: 023 5103000
E: louise.geusebroek@kennemerhart.nl

 

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

A.G. Bodaan

Bramenlaan 2
2116 TR Bentveld
023 510 3000
receptie.bodaan@kennemerhart.nl