Huis in de Duinen

Natuur en ruimte in overvloed

Huis in de Duinen ligt aan de rand van Zandvoort en grenst – zoals de naam al zegt - aan de duinen. Daardoor is er ruim gelegenheid om buiten te zitten en te genieten van de mooie omgeving. De sfeer in Huis in de Duinen is informeel en gezellig. Aandacht en plezier zijn er belangrijk.

De nieuwbouw van Huis in de Duinen werd eind januari 2023 door Woonzorg Nederland opgeleverd. Een nieuw, toekomstbestendig en sfeervol verpleeghuis, voorzien van alle moderne technieken en wooncomfort.

Het gebouw van Huis in de Duinen bestaat naast de begane grond uit 3 verdiepingen. Er zijn 97 appartementen met eigen sanitair voor ouderen die complexe zorg nodig hebben. Daarnaast zijn er ook 10 gezamenlijke huiskamers.

Op het terrein is ook het gebouw ‘Harteduin’ te vinden, van zorgorganisatie Hartekamp Groep. Daarnaast zijn er 93 aanleunwoningen, verdeeld over 3 flatgebouwen.

De woonvormen op deze locatie
In Huis in de Duinen wonen ouderen met een indicatie voor langdurig verblijf; het gaat zowel ouderen met een vorm van dementie als om ouderen met lichamelijke beperkingen.

In Huis in de Duinen wordt gebruik gemaakt van leefcirkels. Deze vorm van domotica biedt ouderen met gevorderde dementie meer mogelijkheden om zich vrijer te kunnen bewegen binnen het gebouw en waar dat mogelijk is ook daarbuiten.

Zorg en ondersteuning
Huis in de Duinen biedt diverse vormen van zorg en ondersteuning en heeft allerlei faciliteiten. Zo kan de kapper of de pedicure aan huis komen.

Activiteiten
In Huis in de Duinen worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals films, muzikale optredens, creatieve activiteiten en spelletjes. Daarnaast is er veel aandacht voor bewegen, worden er activiteiten op maat georganiseerd en gaan we er regelmatig op uit naar bijvoorbeeld het tuincentrum en het strand.

Het Paviljoen
Het Paviljoen in Huis in de Duinen vormt een verbindende functie in de wijk. Iedereen is er welkom, bijvoorbeeld voor een kopje koffie, een heerlijke lunch, een voorstelling of een georganiseerde activiteit. Ook mensen uit de omgeving zijn er welkom. Net als goede ideeën om invulling te geven aan activiteiten. Want het Paviljoen is een ontmoetingsplek voor en door Zandvoorters.

De openingstijden en meer informatie over het Paviljoen vind je op deze pagina.

Aanleunwoningen

Bij Huis in de Duinen zijn ook aanleunwoningen. Er zijn in totaal 93 appartementen; 82 tweekamerwoningen en 11 driekamerwoningen. De oppervlakte varieert van 54m2 tot 63m2. Alle woningen beschikken over een terras of balkon. De bewoners van de aanleunwoningen kunnen gebruik maken van het Paviljoen in Huis in de Duinen. Ook kunnen zij deelnemen aan de activiteiten die er worden georganiseerd. Om voor één van deze woningen in aanmerking te kunnen komen, kunt u zich laten inschrijven bij Woonservice op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur via 0900-040 08 00 of online via www.mijnwoonservice.mijndak.nl

Meer weten?

Voor locatie gebonden informatie kan contact worden opgenomen met de receptie of de cliëntservice van Kennemerhart.

Ontdek Huis in de Duinen

Bent u benieuwd of wonen in Huis in de Duinen iets voor u is? Bekijk dan onderstaande video voor een kennismaking met de locatie.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Huis in de Duinen

H. Heijermansweg 73
2042 XR Zandvoort
023 574 1500
receptie.huisindeduinen@kennemerhart.nl