Huis in de Duinen

Natuur en ruimte in overvloed

Huis in de Duinen ligt aan de rand van Zandvoort en grenst – zoals de naam al zegt - aan de duinen. Daardoor is er ruim gelegenheid om buiten te zitten en te genieten van de mooie omgeving. In Huis in de Duinen heerst een informele, gezellige sfeer waar aandacht voor elkaar en plezier belangrijk zijn.

De woonvormen op deze locatie

Huis in de Duinen is een woonzorgcentrum waar 90 mensen wonen, en met 20 plaatsen voor kortdurend verblijf. In Huis in de Duinen bieden we zorg aan mensen lichamelijke beperking of een vorm van dementie.

De gesloten woonvorm in Huis in de Duinen is afdeling 'De Branding', waar 21 cliënten wonen. De afdeling is onderverdeeld in twee huiskamers waar de bewoners de dag doorbrengen. De afdeling is op verschillende plekken voorzien van voorzieningen die de zintuigen prikkelen (zachte materialen voelen, mooie muziek luisteren, mooie kleuren zien) en op verschillende plekken zijn speciale ruimtes ingericht die voor de bewoners heel herkenbaar zijn, zoals een babykamer en een keuken.

Zorg en ondersteuning

Huis in de Duinen biedt diverse vormen van zorg en ondersteuning en heeft allerlei faciliteiten. Zo kunt u als bewoner terecht bij de kapsalon, komt de pedicure aan huis en kunt u uw boodschappen doen in de winkel. Voor de dagelijkse warme maaltijd kunt u terecht in het gezellige restaurant waar u kunt kiezen uit verschillende menu’s. Verder kunt u in het restaurant een kopje koffie of thee drinken of een hapje en een drankje nuttigen met bezoek. 

Activiteiten

In het restaurant worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals films, muzikale optredens, creatieve activiteiten en spelletjes. Daarnaast is er veel aandacht voor bewegen, worden er activiteiten op maat georganiseerd en gaan we er regelmatig op uit naar bijvoorbeeld het tuincentrum en het strand.

Anno januari 2018 zijn er vergevorderde plannen voor nieuwbouw van Huis in de Duinen. 

Wilt u meer weten? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Huis in de Duinen

H. Heijermansweg 73
2042 XR Zandvoort
023 574 15 00
receptie.huisindeduinen@kennemerhart.nl