Meerleven

Een kleine en gezellige woonzorglocatie in Bennebroek

Meerleven is een kleine gezellige woonzorglocatie in Bennebroek. Zodra je buiten bent hoor je de vogels fluiten. Het is er rustig en groen en toch is de supermarkt op loopafstand. Er wonen ongeveer 64 bewoners in Meerleven die in meerdere of mindere mate zorg nodig hebben. Omdat het niet zo groot is kent iedereen elkaar.

Wonen in Meerleven

Het gebouw is licht en de appartementen zijn ruim. Op de begane grond zijn 4 woningen waar men met 6 of 7 bewoners een huishouden vormt. Men heeft een eigen slaapkamer met eigen sanitair en een keukenblokje. Er is een gemeenschappelijke huiskamer met een keuken waar de maaltijden worden bereid. Door de zonnige binnentuinen kan al vroeg van het zonnetje worden genoten.
Op de 1e en 2e etages wonen 36 bewoners zelfstandig met verzorging. Er zijn diverse balkons zodat men naar buiten kan wanneer men wil. Ook is er een tuin op de begane grond waar men gebruik van kan maken.

Activiteiten

Team Welzijn van Meerleven organiseert terugkerende en wisselende activiteiten waaraan bewoners kunnen meedoen als zij dat willen. De activiteiten worden zo veel mogelijk afgestemd op de wensen van zowel de bewoners van de etages als de bewoners van de begane grond. Van de wandelclub tot het duofietsen, de bingo, bewegen op muziek of bloemschikken, er is altijd iets te doen. Soms wil men juist niet meedoen maar alleen kijken, ook dat is mogelijk. Verder is er een enthousiaste groep vrijwilligers betrokken bij Meerleven. Kortom, er is voor ieder wat wils in Meerleven en dat maakt het juist tot zo’n prettige plek om te wonen en te werken.

Nieuwsgierig geworden?

Neemt u voor meer informatie contact op met de receptie van Meerleven of met de cliëntservice van Kennemerhart. U bent van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen.

Ontdek Meerleven

Bent u benieuwd of wonen in Meerleven iets voor u is? Bekijk dan onderstaande video voor een kennismaking met de locatie.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Meerleven

Witte de Withlaan 1
2121 XE Bennebroek
023 512 5100
receptie.meerleven@kennemerhart.nl