Overspaarne

Modern wonen bij cultureel erfgoed

Wist u dat de cavalerie van Haarlem in vroeger tijden haar standplaats in de Ripperdakazerne had? Verpleeghuis Overspaarne is gebouwd op het terrein van die voormalige kazerne, nu cultureel erfgoed van Haarlem. Overspaarne is een modern gebouw, dat van alle gemakken is voorzien en mensen met dementie een veilig en vertrouwd thuis biedt.

Deskundige zorg en begeleiding

Mensen met dementie hebben deskundige zorg en begeleiding nodig om hun leven zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben. Dat geldt voor zowel  liefdevolle aandacht als voor persoonlijke verzorging, verpleging en het huishouden. In Overspaarne worden professionele, betrokken medewerkers ondersteund door onder andere een specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog. Er wordt nauw samengewerkt met familieleden om zorg zó te organiseren dat de bewoners van Overspaarne kunnen rekenen op de allerbeste hulp.

Prettig en veilig wonen

De woningen binnen Overspaarne bieden elk ruimte aan zeven bewoners die beschikken over een gezellige, gezamenlijke huiskamer en een eigen slaapkamer. Elke woning beschikt over een eigen binnentuin, waar bewoners prettig en veilig kunnen zijn wanneer ze dat willen. Er zijn (overdekte) wandelmogelijkheden en er is een groot, gezellig middenplein waar de koffie altijd klaar staat. Overspaarne biedt ook thuiszorg. Verder biedt de locatie plaats aan een dagcentrum.

Overspaarne

Overspaarne ligt in een gebied waar parkeren alleen voor vergunninghouders kan. U kunt de auto, op basis van beschikbaarheid en tegen betaling, parkeren in de parkeergarage Cronjé. De ingang hiervan vindt u op de Kleverlaan.

Meer weten?

Download dan de locatiefolder of neem contact op met de cliëntservice van Kennemerhart.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Overspaarne

Lansiersstraat 25
2023 GA Haarlem
023 543 04 00
receptie.overspaarne@kennemerhart.nl