Juttershart

Juttershart, in het gezellige Zandvoort

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij locatie Juttershart is een ontmoetingscentrum en wordt dagelijks bezocht door zo’n 15 deelnemers. De activiteiten zijn divers, zoals yoga, sportief & fit, creatieve workshops, duofietsen en salsa dansen. Ook hebben we de activiteit 'aan tafel met', waarbij we interessante sprekers uitnodigen die heel veel van een onderwerp weten zoals bijvoorbeeld de Blauwe tram, de duinen, oud Haarlem, kunst & cultuur, voeding & gezondheid  et cetera. En is er het buurt-uurtje. Daarnaast is er alle ruimte voor creatieve workshops. Burendag wordt elk jaar groots gevierd met een barbecue en ieder jaar hebben we een voorjaarsmarkt met allerlei kramen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij Sint en Kerst en we hebben regelmatig een gezellige borrel.

Lees hier wat er zoal bij Juttershart te doen is.

Wat maakt ontmoetingscentrum Juttershart nu zo’n fijne plek om te zijn? Er is een gezellige, sociale en losse sfeer. Dat maakt het centrum toegankelijk voor wie er ook komt. Juttershart is gevestigd in een groot en ruim gebouw dat door diverse clubs gebruikt wordt. Zo wordt de aanpalende ruimte wekelijks gehuurd door de lokale bridgeclub en dat zorgt voor extra gezelligheid. Door de ligging, vlakbij de duinen, kan er ook naar hartenlust gewandeld worden. Voor liefhebbers van fietsen is er een duofiets. Niet te vergeten zijn de uitjes met de Juttersbus, we gaan een paar keer per maand er op uit, waar naar toe? Dat bepalen we samen!

Met ons programma Kennemerhart Oppeppers bieden wij daarnaast een aantal bijzondere activiteiten met hulp van vakdocenten en specialisten. Zoals over sport, samen kunst kijken, De natuur dichtbij en workshops over voeding & gezondheid & lifestyle.

Juttershart is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Ontmoetingscentrum Juttershart

Burgemeester Nawijnlaan 102A
2042 PZ Zandvoort

Locatie gebonden vragen
06 433 944 65

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl