Nieuws

Wilt u comfortabel wonen in Rijperduin?

In appartementencomplex Rijperduin is een zelfstandige zorgwoning (appartement 59) beschikbaar gekomen. Ontdek of deze huurwoning in hartje Bloemendaal iets voor u is.

Comfortabel wonen in Rijperduin

  • Zelfstandig wonen met passende zorg en diensten
  • 3-kamer appartement met woonoppervlakte van ca. 65 m2 (type D)
  • Rolstoel toe- en doorgankelijk
  • Voorzien van privé buitenruimte (terras of balkon)
  • Op loopafstand van centrum Bloemendaal
  • Direct gelegen naast woonzorgcentrum De Rijp (waar u o.a. gebruik kunt maken van het restaurant, kapper, Topfit-fitness)
  • Per direct beschikbaar

Voorwaarden en huurprijs

De huurprijs per maand bedraagt per 1 juli 2023 € 1.813,72 (excl. bijkomende leveringen en diensten € 90). De zelfstandige huurwoningen worden met voorrang toegewezen aan kandidaten die ook zorg nodig hebben (bijvoorbeeld Wet maatschappelijke ondersteuning, Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg). Of aan kandidaten die op relatief korte termijn een behoefte aan het ontvangen van zorg zullen krijgen en daarnaast voldoen aan de gestelde inkomensvoorwaarden.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze maar ook andere typen zorgwoningen (vrije sector) en bijbehorende inkomensvoorwaarden, zie https://www.kennemerhart.nl/locaties/aanleunwoning-rijperduin-bloemendaal/. Of klik hier voor meer informatie over de plattegrond en het appartementstype (zie type D).

Heeft u interesse?

Neem contact op met onze cliëntservice via clientservice@kennemerhart.nl of telefoonnummer 023 521 42 14.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen