Nieuws

Doe gratis mee aan de Haarlemse fiets4daagse

Doe gratis mee aan de Haarlemse fiets4daagse. Elke dag fiets je een andere route van 10km. Starttijden verschillen per aanmelding per groep. Meld je aan door te mailen naar ldenouden@sportsupport.nl. 16 tot en met 19 augustus vindt de fiets4daagse plaats op locatie van Kennemerhart de Blinkert. Iedereen die interesse heeft kan meedoen, voor één of of meerdere dagen. De start is vanaf 11 uur bij De Blinkert.

Aanmelding per groep

Fietsen is niet alleen gezond maar ook leuk! Meld je samen met een groep aan van maximaal 6 personen. Elke dag staat er een andere route op het programma van maximaal 10 km lang. Na elke tocht krijg je koffie/thee met wat lekkers om gezellig na te kletsen.

Haarlemse Doortrapper 2021

Tot en met 18 augustus heb je de kans om een echte Haarlemse Doortrapper van het jaar 2021 te nomineren. Wie vind jij een echte Doortrapper en waarom? Mail naar ldenouden@sportsupport.nl met je motivatie en wie weet verrassen wij diegene op 19 augustus 2021.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen