Nieuws

Formule 1 racedagen te Zandvoort 2021

Op 3 t/m 5 september zullen de F1 autoraces in Zandvoort plaatsvinden. De DGP organisatie is inmiddels gestart met de voorbereidingen. Tijdens deze dagen zullen de toegangswegen naar Zandvoort worden afgesloten. De afsluitingen zijn ingedeeld in ringen. Uitsluitend voor bepaalde doelgroepen zijn doorlaatbewijzen beschikbaar.

  • De tweede ring bestaat uit Zandvoort (exclusief Bentveld) en Bloemendaal aan Zee. Dit gebied is vrij toegankelijk voor voetgangers, (brom-)fietsers en mensen die met het openbaar vervoer reizen. Voor bestuurders van motorvoertuigen is het gebied toegankelijk met een vooraf verkregen doorlaatbewijs.
  • De periode van afsluitingen en waarin het systeem van doorlaatbewijzen voor ring 2 actief is, is van donderdag 2 september 2021 aanvang 00.01 uur tot en met maandag 6 september 2021 om 05.00 uur.
  • De derde ring bestaat uit diverse gebieden in de omgeving van Zandvoort en Bloemendaal. Ring 3 geldt tussen donderdagavond 2 september 23.00 uur tot zondagmiddag 5 september 15.00 uur.

 

Familie van bewoners van onze locaties Huis in de Duinen, A.G. Bodaan en De Blinkert die tijdens de hiervoor genoemde dagen een bezoek willen brengen en niet met de (brom-)fiets of de bus (lijn 80 voor de locaties in Bentveld en Zandvoort) naar de locatie kunnen komen, konden via de betreffende locatie een doorlaatbewijs aanvragen voor een dag en de bijbehorende ring. De aanvraag moest vóór 16 augustus bij de receptie van de locatie binnen zijn i.v.m. de tijdige verwerking door de gemeente Zandvoort.

Personen die zelf binnen de ringen 2 en 3 wonen ontvangen rechtstreeks van de gemeente een doorlaatbewijs voor de ring waar zij woonachtig zijn. Dit gaat buiten Kennemerhart om. Let op: een doorlaatbewijs voor ring 3 is niet geldig voor ring 2.

Buiten het terrein van de Kennemerhart locaties is het tijdens de F1 dagen niet mogelijk om te parkeren in Zandvoort. Op het terrein van de locaties is het parkeren ook zeer beperkt. Een doorlaatbewijs is geen parkeerkaart.

Zodra de doorlaatbewijzen door de locaties zijn ontvangen, zullen deze aan de aanvragers worden uitgereikt.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de teamleiders van de locatie.

Informatie over de afzettingen kunt u ook vinden op de website van de gemeente Zandvoort: Verkeersmaatregelen Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort en omgeving

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen