Nieuws

Innovatief optreden in De Rijp

Vorige week was er een bijzonder optreden in De Rijp. Jessica van Noord, landelijk ook wel bekend als de helft van zangduo Joop (Fischer) en Jessica (waarmee ze onder andere eerder de voorrondes haalde van Hollands Got Talent) zong een breed repertoire aan Nederlandstalige liedjes. Zonder publiek en in een afgesloten ruimte. Toch werd er in De Rijp naar hartenlust meegezongen en schalden er vrolijke noten door de verschillende (huis)kamers. Want team Welzijn van Kennemerhart bedacht een manier om zoveel mogelijk bewoners mee te laten genieten van het optreden van Jessica.

Studio in restaurant
Caroline Vestering is één van de vier medewerkers Welzijn van De Rijp. Caroline: ‘Ook in deze tijd, waarin veel niet kan vanwege de coronamaatregelen, doen we er alles aan om leuke dingen voor de bewoners te organiseren. Want veel dingen kunnen gelukkig ook wél. Zangeres Jessica trad hier al eerder op en of je nou wil of niet, van haar optredens word je blij! En vrolijkheid is iets wat we allemaal best goed kunnen gebruiken in deze tijd.’ Met hulp van collega Emma van team Welzijn werd een studiootje opgebouwd in een afgesloten deel van het restaurant. En na een laatste geluidscheck kwam het optreden van Jessica loepzuiver door op alle televisies die afgestemd stonden op het kanaal. Met waardering en applaus vanuit alle etages van De Rijp als gevolg.

Het optreden viel ook op bij de redactie van De Volkskrant. Een verslaggever en fotograaf legden het vast. Naar verwachting verschijnt het resultaat ervan in één van de komende edities van de landelijke krant.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen