Dag- en ontmoetingscentra

Speciaal voor ú!

De dagcentra en ontmoetingscentra van Kennemerhart zijn er speciaal voor ú. U bent een (actieve) oudere, die zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil en kan wonen. U bezoekt een dag- of ontmoetingscentrum omdat u een gezellige, zinvolle invulling wilt geven aan uw dag en andere mensen wil ontmoeten. Of u wilt lichamelijk en/ of geestelijk prettig bezig blijven. Kortom: u wilt blijven meedoen! Onze dagcentra zijn gehuisvest in een woonzorgcentrum van Kennemerhart. De ontmoetingscentra zijn te vinden in de wijk.

Afwisselend creatief en recreatief activiteitenprogramma

De ontmoetings- en dagcentra van Kennemerhart bieden een afwisselend creatief en recreatief activiteitenprogramma met aandacht voor bewegen, lichte verzorging en een warme- of broodmaaltijd. De locaties zijn huiselijk en veilig en bieden u de mogelijkheid anderen te ontmoeten, en aan lichaamsbeweging te doen. Verder kunt u creatief bezig zijn, de krant (laten voor)lezen en samen bespreken en samen eten en drinken. Er is ruime aandacht voor bewegen, samen boodschappen doen en allerlei andere activiteiten. En overal geldt: u bepaalt waar u wel aan mee wilt doen en waaraan niet.

Maar er is meer!

Ook als u meer wilt doen is daarvoor alle ruimte. Houdt u van koken? We nodigen u van harte uit om uw medegasten te trakteren op uw culinaire hoogstandjes. Bent u creatief en houdt u van schilderen, boetseren of breien? Of gaat uw voorkeur uit naar zingen en dansen? Op het dag- en ontmoetingscentrum zijn volop mogelijkheden, afgestemd op úw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden.

Hoe vaak kunt u bij ons terecht?

U kunt onze dag- en ontmoetingscentra bezoeken van maandag tot en met vrijdag. Het aantal dagdelen is afhankelijk van uw zorgindicatie. Als u daarover meer wilt weten, klikt u dan hier.

Waar kunt u ons vinden?

We zijn ruim vertegenwoordigd in de regio, dus er is altijd wel een centrum bij u in de buurt. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het vullen van de pagina’s met de specifieke informatie per centrum. Want bij het ene centrum kunt u weer andere dingen doen dan bij het andere centrum.

Vervoer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vervoer van en naar het dag- of ontmoetingscentrum? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de senior medewerker van het betreffende dag- of ontmoetingscentrum.

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom om eens te komen kijken bij het dag- of ontmoetingscentrum van uw keuze. Wij vertellen u graag alles wat u weten wilt. Als u nog vragen heeft kunt u uiteraard ook bellen of mailen.

Wat is nodig voor deelname?

Wilt u meer weten over kosten, indicaties en het aanvragen daarvan? Klikt u dan hier.

Wilt u meer weten?  Klikt u dan hier om naar de contactgegevens van de cliëntservice te gaan.

Beter Oud Haarlem

De kracht van samenwerken tussen sport, zorg, welzijn en sociaal domein. Samen in beweging door vernieuwende dagactiviteiten in Haarlem.

 

Deel deze pagina: