Het Paviljoen
Een ontmoetingsplek vóór en dóór Zandvoorters

DIRECT BIJDRAGEN AAN DE INRICHTING VAN HET PAVILJOEN

Samen met Woonzorg Nederland en de gemeente Zandvoort spant Kennemerhart zich in om van Het Paviljoen een ontmoetingsplek voor en door Zandvoorters te realiseren. Onmisbaar in een wereld waarin de vergrijzing en de eenzaamheid toeneemt. Een plek voor alle inwoners van Zandvoort in het algemeen. En voor iedereen die (of van wie een familielid, vriend of relatie) al gebruik maakt of gaat maken van de diensten rondom wonen, zorg en welzijn via Huis in de Duinen in het bijzonder. Een centrale ontmoetingsplek in de duinen van Zandvoort waar verbinding centraal staat en het fijn is om te zijn. Aansluitend bij de vele paviljoens aan zee is de naam van deze ontmoetingsplek: ‘Het Paviljoen’.

Wat gebeurt er in het Paviljoen? Er is ruimte voor een praatje en om elkaar te zien…Workshops voor en door Zandvoorters… Concerten, informatiebijeenkomsten en lezingen…Een kookclub, een potje biljarten….Verhuur aan gemeente, bedrijven en verenigingen uit Zandvoort… Een uitrustplek na een wandeling door de Zandvoorste duinen…Of gewoon voor een kop koffie of thee, een lunch of een borrel. Ofwel, een plek waarbij maatschappelijke betrokkenheid en omzien naar elkaar centraal staan.

Woonzorg Nederland tekende voor de realisatie, Kennemerhart voor de exploitatie en de Gemeente Zandvoort staat garant voor een jaarlijkse schenking. Echter, waar het nog aan ontbreekt zijn gelden voor de finishing touch  van Het Paviljoen. Er zijn diverse inzamelacties gestart. Nieuwe acties om geld in te zamelen zijn van harte welkom!

Openlucht kerstsamenzang Zandvoort dit jaar voor Het Paviljoen op zaterdag 24 december ’22

Op zaterdag 24 december vond voor de 21e keer de openlucht kerstsamenzang plaats in Zandvoort. Vanaf 21.00 uur werden kerstliedjes gezongen onder de mooi verlichte kastanjeboom op het Gasthuisplein. Traditioneel zongen De Wapenzangers voor een Zandvoorts goed doel. Dit jaar was dat Het Paviljoen. Om daar een mooie opbrengst voor te realiseren waren er liedteksten te koop en werden er kerstmutsen verkocht.


Fotobijschrift: Kerstsamenzang met de Wapenzangers in 2019 | Foto: Ebru van der Ploeg

Actie #24uurdoenvoorhetpaviljoen op vrijdag 15 juli ’22

Medewerkers van Huis in de Duinen bedachten de actie #24uurdoenvoorhetpaviljoen. Met als doel om Het Paviljoen straks ook daadwerkelijk in gebruik te kunnen nemen. De actiedatum was op vrijdag 15 juli jl. In dit filmpje kun je de aanloop naar de actiedag bekijken.

Wat gebeurt er met de opbrengst van de acties?

De opbrengst wordt besteed aan de inrichting van een professionele keuken, pannen, servies, glazen en toebehoren. Daarnaast aan zitmeubels en tafels, verlichting, audioapparatuur, televisie, stoffering en terrasmeubels. Duurzaamheid en hergebruik vormen belangrijke onderdelen bij de inrichting en aankleding van Het Paviljoen

Doneeractie
Via deze link kom je op de GoFundMe pagina waarop je jouw bijdrage of ingezamelde gelden kunt doneren.
Bij voorbaat heel veel dank!

Meer informatie of het aanmelden van nieuwe activiteiten ten bate van Het Paviljoen? Mail dan naar jeanet.klasen@kennemerhart.nl

Deel deze pagina: