Oppeppers Dichtbij

Activiteiten in de buurt

Oppeppers Dichtbij is de dagbesteding bij u in de buurt. U bent wat minder mobiel, maar u wil nog wel graag van alles ondernemen. Wij bieden een afwisselend en eigentijds kwartaalprogramma met workshops, lezingen, ontmoetingen en optredens op het gebied van Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Groen & Natuur, Voeding & Gezondheid en Creatie. Eigenlijk alle vormen van dagbesteding, maar dan bij u in de buurt! De activiteiten worden gegeven door inspirerende gastdocenten,

Klik hier voor een overzicht van onze programma highlights Kennemerhart Oppeppers.

Dagbesteding in de buurt én op maat

Naast groepsactiviteiten voor ouderen bieden wij ook een aanbod gericht op de persoonlijke interesses en wensen van de deelnemer zelf. Er is alle ruimte voor meedoen, meewerken, voor improvisatie, voor creatie en voor eigen invulling van de dag. Wilt u liever koken of bent u liever creatief bezig? Misschien wilt u wel liever zingen, muziek maken of dansen of vind u het heerlijk om naar buiten te gaan? Wat uw wensen ook zijn, met het Oppeppers Dichtbij programma zorgen wij dat u kunt doen wat u echt leuk vindt. Een bezoek aan het winkelcentrum, een kleine wandeling, een bezoek aan een museum of voorstelling, alles kan.

Wanneer vinden de activiteiten plaats?

U kunt bij ons dagelijks, wekelijks of maandelijks terecht. We bieden dagelijks een warme maaltijd of broodmaaltijd en onze deskundige medewerkers zorgen voor extra aandacht en lichte verzorging waar gewenst. Onze locaties voor dagbesteding via Oppeppers Dichtbij, onze dag- en ontmoetingscentra, zijn verspreid over Haarlem, Heemstede, Bloemendaal/Vogelenzang en Zandvoort. De dagcentra zijn doorgaans gevestigd in een woonzorglocatie. De ontmoetingscentra staan in de wijken dus altijd dichtbij. Zo zijn al onze activiteiten ook altijd bij u in de buurt!

Meer weten of meedoen aan ons Oppeppers programma?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Oppeppers Dichtbij of wilt u zelf meedoen aan activiteiten bij u in de buurt? Klik dan hier of neem contact op via:

T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl

Deel deze pagina: