Oppeppers Dichtbij

“De nieuwe ouderen willen, ondanks fysieke of mentale achteruitgang, graag middenin het leven blijven staan. Door innovatieve dagbesteding aan te bieden, zoals ons Kennemerhart Oppeppers programma krijgen zij de mogelijkheid om actief onderdeel te blijven uitmaken van de maatschappij. Eigen regie, zoals de keuze van wat te ondernemen, staat hierbij centraal.” Audrey van Schaik, bestuurder Kennemerhart

Oppeppers Dichtbij is de dagbesteding bij u om de hoek. U bent wat minder mobiel, maar u wil nog wel graag van alles ondernemen. Wij bieden u een afwisselend eigentijds kwartaalprogramma met workshops, lezingen, ontmoetingen en optredens op het gebied van Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Groen & Natuur, Voeding & Gezondheid en Creatie. De activiteiten worden gegeven door inspirerende gastdocenten, kunstenaars, specialisten en vrijwilligers. Zie hier een overzicht van onze programma highlights Kennemerhart Oppeppers.

Daarnaast bieden we aanbod gericht op de persoonlijke interesses en wensen van de deelnemer zelf. Er is alle ruimte voor meedoen, meewerken, voor improvisatie, voor creatie en voor eigen invulling van de dag. Liever koken? Liever creatief bezig? Liever zingen, muziek maken of dansen? Liever naar buiten? Een bezoek aan het winkelcentrum, een kleine wandeling, een bezoek aan een museum of voorstelling, alles kan.

U kunt bij ons dagelijks, wekelijks of maandelijks terecht. We bieden dagelijks een warme maaltijd of broodmaaltijd en onze deskundige medewerkers zorgen voor extra aandacht en lichte verzorging waar gewenst. Onze locaties voor dagbesteding, onze dag- en ontmoetingscentra, zijn verspreid over Haarlem, Heemstede, Bloemendaal/Vogelenzang en Zandvoort. De dagcentra zijn doorgaans gevestigd in een woonzorglocatie. De ontmoetingscentra staan in de wijk, bij u in de buurt, dus ‘dichtbij’.

Meer weten of meedoen aan ons Oppeppers programma?

Zie programma of contact en aanmelden.

Kennemerhart staat voor zorg van uit het hart die past bij elke cliënt.

 

Deel deze pagina: