Oppeppers Op Pad Overveen

Oppeppers Op Pad

Aansprekende activiteiten voor ouderen

Oppeppers Op Pad is bedoeld voor iedereen die nog fysiek goed genoeg is en er graag samen op uittrekt onder begeleiding. Samen activiteiten ondernemen met andere ouderen is namelijk zoveel interessanter en zorgt ook voor ontmoeting met gelijkgestemden. Mantelzorgers zijn ook van harte welkom.

“De nieuwe ouderen willen ondanks fysieke of mentale achteruitgang, graag middenin het leven blijven staan. Door innovatieve dagbesteding aan te bieden, zoals ons Kennemerhart Oppeppers programma, krijgen zij de mogelijkheid om actief onderdeel te blijven uitmaken van de maatschappij. Eigen regie, zoals de keuze van wat te ondernemen, staat hierbij centraal.”
– Audrey van Schaik, voormalig bestuurder Kennemerhart.

Hoe ziet een dag Op Pad eruit?

We starten onze dag om 10:00 uur met een goede kop koffie of thee op een locatie die makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Zoals een café naast het station of een plek in de natuur. Van daaruit ondernemen we onderstaande activiteiten onder professionele begeleiding.

  • Korte en langere wandelingen (tussen 5 en 12 km) door natuur en stad
  • Themaroutes en workshops (fotografie, culinair, etc.)
  • Bezoek aan musea, theater en/of lezingen
  • Verrassende sportactiviteiten op maat (golfclinics, walking sports)

We zijn in de middag rond 15:00 uur weer terug.

Meer weten of meedoen aan Op Pad?

Op dit moment kunt u zich alleen aanmelden voor de Oppeppers Op Pad groep in Overveen.

Voor aanmelden of meer informatie over onder andere beschikking of indicatie: stuur een mail naar oppeppers@kennemerhart.nl of bel onze Op Pad coördinator via 06 13 880 279 (ma-do) of 023 583 7520.

De online flyer Oppeppers Op Pad is hier te vinden.

 

Deel deze pagina: