Oppeppers Op Pad

Aansprekende activiteiten voor ouderen

Oppeppers Op Pad is bedoeld voor iedereen die nog fysiek goed genoeg is en er graag samen op uittrekt onder begeleiding. Samen activiteiten ondernemen met andere ouderen is namelijk zoveel interessanter en zorgt ook voor ontmoeting met gelijkgestemden. Mantelzorgers zijn ook van harte welkom.

Tijdens de dagjes uit met andere ouderen staan de wensen van onze deelnemers bij alles centraal. Wij luisteren goed naar onze deelnemers en zorgen ervoor dat de activiteiten voldoen aan ieders wensen. Zo zorgen wij voor een leuk dagje weg voor iedereen!

“De nieuwe ouderen willen ondanks fysieke of mentale achteruitgang, graag middenin het leven blijven staan. Door innovatieve dagbesteding aan te bieden, zoals ons Kennemerhart Oppeppers programma, krijgen zij de mogelijkheid om actief onderdeel te blijven uitmaken van de maatschappij. Eigen regie, zoals de keuze van wat te ondernemen, staat hierbij centraal.”
– Audrey van Schaik, bestuurder Kennemerhart.

Hoe ziet een dagje weg eruit?

We starten ons dagje weg dagelijks om 10.00 uur op een locatie die makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Elke activiteit is weer anders. Van een gezamenlijk museumbezoek tot flinke maar vooral gezellige wandeltochten van zo’n 10 kilometer door de natuur. Voor deelnemers die iets minder goed ter been zijn maar toch graag buitenactiviteiten met andere ouderen willen ondernemen, hebben wij ook wandeltochten van 4 kilometer, Vaak met begeleiding van een gids.

Ook bieden wij regelmatig activiteiten voor ouderen met een bepaald thema zoals fotografie of cultuur.

Deelnemers van Oppeppers op Pad krijgen van Kennemerhart een kopje koffie/thee in de ochtend en een museumjaarkaart gratis aangeboden. Reiskosten, lunch en kosten voor overige activiteiten zijn wel voor eigen rekening.

Meer weten of meedoen met Oppeppers Op Pad?

Wilt u meer weten over Oppeppers Op Pad of wilt u zelf meedoen aan onze activiteiten met andere ouderen? Klik dan hier of neem contact op via:

T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl

Kennemerhart staat voor zorg van uit het hart die past bij elke cliënt.

Deel deze pagina: