Oppeppers Op Pad

“De nieuwe ouderen willen ondanks fysieke of mentale achteruitgang, graag middenin het leven blijven staan. Door innovatieve dagbesteding aan te bieden, zoals ons Kennemerhart Oppeppers programma krijgen zij de mogelijkheid om actief onderdeel te blijven uitmaken van de maatschappij. Eigen regie, zoals de keuze van wat te ondernemen, staat hierbij centraal.” Audrey van Schaik, bestuurder Kennemerhart.

Oppeppers Op Pad is de start van de levensroute die je kunt volgen bij Kennemerhart. Voor iedereen die nog fysiek goed genoeg is en er graag op uittrekt onder begeleiding. Samen is namelijk zoveel interessanter en zorgt ook voor ontmoeting met gelijkgestemden. Mantelzorgers zijn ook van harte welkom. De wens/vraag van de deelnemer staat bij alles centraal.

We starten dagelijks om 10.00 uur op een locatie die makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Voor een gezamenlijk museumbezoek. Voor flinke wandeltochten in de natuur van zo’n 10 kilometer. Of met kortere tochten van 4 kilometer regelmatig met begeleiding van een gids. Ook maken we themaprogramma’s zoals over fotografie en culinair.

Deelnemers krijgen van Kennemerhart de organisatie, een kopje koffie/thee in de ochtend en een museumjaarkaart gratis aangeboden. Reiskosten, lunch en kosten voor overige activiteiten zijn voor eigen rekening.

Meer weten of meedoen aan ons Oppeppers Op Pad programma?

Zie contact en aanmelden

Kennemerhart staat voor zorg van uit het hart die past bij elke cliënt.

 

Deel deze pagina: