Revalidatie en tijdelijk verblijf

U kunt bij Kennemerhart revalideren of tijdelijk verblijven na een ziekenhuisopname of vanuit de thuissituatie.

Revalidatie of tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname

Vaak is na een verblijf in het ziekenhuis waar u bijvoorbeeld een heup- of knie operatie heeft (moeten) ondergaan, nog intensieve revalidatie noodzakelijk. Die kan niet altijd thuis plaatsvinden. In dat geval kunt u rekenen op de gespecialiseerde revalidatiezorg van Kennemerhart. U kunt erop vertrouwen dat we samen mét u en voor u alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.

Tijdelijk verblijf vanuit de thuissituatie

Het kan ook zo zijn dat u tijdelijk niet in goed in staat bent voor uzelf te zorgen, maar dat een ziekenhuisopname niet nodig is. In dat geval bent u ook welkom om bij Kennemerhart even op adem te komen. Samen zorgen we ervoor dat u door middel van herstelzorg zo snel mogelijk weer naar huis kunt en in staat bent om de dingen te doen zoals u die gewend bent te doen.

Bijna zoals thuis…

Bij Kennemerhart begrijpen we wat het voor u betekent om tijdelijk niet thuis te kunnen zijn. Daarom nemen we de tijd voor u. U verblijft in één van de woonzorgcentra van Kennemerhart waar revalidatiezorg en tijdelijk verblijf wordt geboden. In een huiselijke sfeer waar u zich prettig en op uw gemak voelt, werkt u samen met ons aan uw herstel. Alle activiteiten en rustmomenten staan in het teken van uw revalidatie en herstel. De intensiteit van de behandeling en het dagprogramma passen bij uw specifieke zorgvraag, motivatie en belastbaarheid.

Wilt u meer weten over revalidatie of tijdelijk verblijf of wilt u een afspraak maken, klikt u dan hier om naar de contactgegevens te gaan. U wordt dan te woord gestaan door een van onze medewerkers van het aanmeldpunt revalidatie die u alles over deze zorgverlening kunnen vertellen.

Deel deze pagina: