Thuiszorg

Wanneer u ouder wordt kan een beetje hulp in huis heel welkom zijn. De thuiszorg medewerkers van Kennemerhart kunnen u die hulp bieden. Of het nu gaat om schoonmaakwerk, hulp bij het aantrekken van steunkousen, advies over aanpassingen aan de woning of fysiotherapie aan huis.

Een veilig gevoel

Eigen haard is goud waard. Slapen in uw eigen bed, een praatje met de buren, boodschappen doen bij uw eigen supermarkt, uw eigen huisarts die u al zo lang kent. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Een plek waar u zich prettig voelt en herinneringen koestert. Kennemerhart stelt alles in het werk om te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij bieden optimale ondersteuning met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Een veilig gevoel voor u en uw naasten.

Dicht bij huis

Als u thuiszorg krijgt, wilt u graag vaste gezichten zien. De thuiszorgteams van Kennemerhart werken vanuit locaties verspreid over Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal. Op die manier is het gemakkelijk de hulp in de wijk met een vast team van medewerkers te organiseren. U kunt er op vertrouwen dat de medewerkers u snel leren kennen, dat zij weten hoe u de hulp graag wilt. Maar ook dat er snel iemand bij u langs kan komen.

Dienstverlening door thuiszorgteams

De zorg- en dienstverlening van Kennemerhart die wij u thuis kunnen bieden bestaat uit persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding en uit huishoudelijke hulp.

Het is ook mogelijk om als particulier diensten af te nemen. Kennemerhart levert deze zorg in Zuid-Kennemerland.

Behandeling en begeleiding via Kennemerhart

Bij het Behandelcentrum van Kennemerhart werken medische en paramedische specialisten die deskundig zijn op het gebied van de lichamelijke en mentale gezondheid van ouderen. U kunt denken aan specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten. Zij werken voor cliënten van Kennemerhart die wonen in een locatie van Kennemerhart, maar ook voor cliënten die zelfstandig thuis wonen.

Informatie over ons behandelcentrum vindt u hier.

Wilt u meer weten over thuiszorg? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

 

 

 

Deel deze pagina: