Thuiszorg

Wanneer u ouder wordt kan een beetje hulp in huis heel welkom zijn. Onze thuiszorgmedewerkers in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal kunnen u die hulp bieden. Of het nu gaat om schoonmaakwerk, hulp bij het aantrekken van steunkousen, advies over aanpassingen aan de woning of fysiotherapie aan huis. Met de thuiszorg van Kennemerhart woont u nog jarenlang zelfstandig in uw eigen huis.

Een veilig gevoel

Eigen haard is goud waard. Slapen in uw eigen bed, een praatje met de buren, boodschappen doen bij uw eigen supermarkt, uw eigen huisarts die u al zo lang kent. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Een plek waar u zich prettig voelt en herinneringen koestert. Kennemerhart stelt alles in het werk om te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij bieden optimale thuiszorg met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Een veilig gevoel voor u en uw naasten.

Thuiszorg dicht bij huis

Als u thuiszorg krijgt, wilt u graag vaste gezichten zien. De thuiszorgteams van Kennemerhart werken vanuit locaties verspreid over Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal. Op die manier is het gemakkelijk om de hulp in de wijk met een vast team van medewerkers te organiseren. U kunt er op vertrouwen dat de medewerkers u snel leren kennen en dat zij weten hoe u de thuiszorg graag wilt. Tevens is het ook erg fijn om te weten dat er snel iemand bij u langs kan komen in het geval van nood.

Dienstverlening door onze thuiszorgteams

De zorg- en dienstverlening van Kennemerhart die wij u thuis kunnen bieden bestaat uit persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding en uit huishoudelijke hulp.

Het is ook mogelijk om als particulier thuiszorg af te nemen. Kennemerhart levert deze zorg in Zuid-Kennemerland. Zo zorgen wij ervoor dat onze thuiszorg voor alle ouderen beschikbaar is.

De pakketten

Kiest u voor thuiszorg van Kennemerhart, dan kunt u uit twee verschillende pakketten kiezen. Met het volledig pakket thuis krijgt u volledige ondersteuning in het huishouden. Kiest u voor een modulair pakket thuis? Dan kunt u zelf kiezen welke onderdelen van het zorgpakket u thuis wilt ontvangen. Lees hier meer over het volledig pakket thuis en het modulair pakket thuis.

Behandeling en begeleiding via Kennemerhart

Bij het behandelcentrum van Kennemerhart werken medische en paramedische specialisten die deskundig zijn op het gebied van de lichamelijke en mentale gezondheid van ouderen. U kunt denken aan specialisten in de ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten. Zij werken niet alleen voor cliënten die wonen in een locatie van Kennemerhart, maar ook voor cliënten die zelfstandig thuis wonen.

Informatie over ons behandelcentrum vindt u hier.

Wilt u meer weten over thuiszorg of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor thuisverpleging? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Deel deze pagina: