Zorg aan huis

Bij zorg aan huis kunt u denken aan thuiszorg (verzorging, verpleging & begeleiding, specialistische verpleging), huishoudelijke ondersteuning en behandeling. Wanneer u ouder wordt kan ondersteuning thuis heel welkom zijn. Onze medewerkers kunnen u die ondersteuning bieden. Of het nu gaat om schoonmaakwerk, ondersteuning bij het (zelf weer kunnen) aantrekken van steunkousen, wondzorg, medicatie, ziekenhuisverplaatsbare zorg, specialistisch verpleegkundige handelingen, advies over aanpassingen aan de woning of fysiotherapie aan huis. Met zorg aan huis van Kennemerhart kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen huis en (opnieuw) leren hoe u de dingen zelf kunt blijven doen.

Een veilig gevoel

Eigen haard is goud waard. Slapen in uw eigen bed, een praatje met de buren, boodschappen doen bij uw eigen supermarkt, uw eigen huisarts die u al zo lang kent. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Een plek waar u zich prettig voelt en herinneringen koestert. Kennemerhart stelt alles in het werk om te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij bieden optimale zorg aan huis met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Een veilig gevoel voor u en uw naasten.

Als u zorg aan huis krijgt, wilt u graag vaste gezichten zien. Onze medewerkers werken vanuit locaties verspreid over de regio Zuid-Kennemerland. De medewerkers van de huishoudelijke ondersteuning werken ook in de Haarlemmermeer. U kunt er op vertrouwen dat de medewerkers u snel leren kennen en dat zij weten hoe u uw zorg aan huis graag wilt. Daarnaast is het ook erg fijn om te weten dat er snel iemand bij u langs kan komen in het geval van nood.

Het is ook mogelijk om als particulier, bijvoorbeeld via een PGB (persoonsgebonden budget) zorg aan huis af te nemen. Onze cliëntservice informeert u graag.

Behandeling en begeleiding via Kennemerhart

Bij Kennemerhart werken medische en paramedische specialisten die deskundig zijn op het gebied van de lichamelijke en mentale gezondheid van ouderen. U kunt denken aan specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten. Zij werken niet alleen voor cliënten die wonen in een locatie van Kennemerhart, maar ook voor cliënten die zelfstandig thuis wonen.

Informatie over ons behandelcentrum vindt u hier.

Wilt u meer weten over zorg aan huis? Klikt u dan hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Deel deze pagina: