Word zomerkracht bij Kennemerhart

Summer is coming: zon, zee, strand, festivals en lekker op vakantie! Verdien jouw geld deze zomer bij Kennemerhart.

Kennemerhart is een ouderenzorgorganisatie. Omdat onze collega’s ook graag op vakantie gaan, zoeken we tijdelijke ondersteuning voor de zomermaanden.

Als zomerkracht werk je bij cliënten die thuis in hun eigen huis wonen. Je helpt bij kleine huishoudelijke taken zoals stofzuigen, afwassen of afstoffen. Maar minstens zo belangrijk is dat je een luisterend oor biedt. Kortom, je bezorgt niet alleen jezelf, maar ook de mensen met wie je werkt een mooie zomer. Je kunt al vanaf een paar uur per dag aan de slag. Zo kun je ’s morgens achter een rolstoel lopen of een fornuis schoonmaken en ’s middags lekker op het terras zitten!

Je ontvangt een zonnig salaris en veel vrijheid bij het inplannen van je eigen werkuren. Ben jij minimaal 18 jaar, enthousiast en minstens twee weken beschikbaar? Reageer dan snel op onze vakantiebanen via onderstaande vacatureknop of stuur een mail naar Jan van der Woude via jan.vanderwoude@kennemerhart.nl.

 

Vacature: Zomerkracht bij de clienten thuis

Als zomerkracht huishouding ga je aan de slag bij onze cliënten die thuis in hun eigen huis wonen. Stofzuigen, dweilen en schoonmaken….jij zorgt ervoor dat alles weer blinkt en glimt! Minstens zo belangrijk is dat je een luisterend oor biedt. Voor een grapje en een momentje van oprechte aandacht maak jij graag tijd.

Bekijk deze vacature

 

Zit jouw vacature er niet bij, bekijk dan onze andere vacatures.

Vacatures

Deel deze pagina:

Meer weten over werken bij Kennemerhart?

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen