Word zomerkracht bij Kennemerhart

Summer is coming: zon, zee, strand, festivals en lekker op vakantie! Verdien jouw geld deze zomer bij Kennemerhart.

Kennemerhart is een ouderenzorgorganisatie. Omdat onze collega’s ook graag op vakantie gaan, zoeken we tijdelijke ondersteuning voor de zomermaanden.

Als zomerkracht kun je in één van onze 10 woonzorgcentra werken of bij cliënten thuis in hun eigen huis. Je helpt bijvoorbeeld bij de maaltijden, maakt schoon en springt daar waar nodig bij. Daarnaast bied je een luisterend oor. Kortom, je bezorgt niet alleen jezelf, maar ook de mensen met wie je werkt een mooie zomer. Je kunt al vanaf een paar uur per dag aan de slag. Zo kun je ’s morgens achter een rolstoel lopen of een fornuis schoonmaken en ’s middags lekker op het terras zitten!

Je ontvangt een zonnig salaris en veel vrijheid bij het inplannen van je eigen werkuren. Ben jij minimaal 16 jaar, enthousiast en minstens drie weken beschikbaar? Reageer dan snel op onze vakantiebanen:

 

Vacature: Zomerkracht bij een woonzorglocatie

Als zomerkracht kun je aan de slag op verschillende afdelingen. Zo kun je helpen bij het verzorgen van de maaltijden of bij het schoonmaken. Je springt bij waar je nodig bent. Omdat sociaal contact heel belangrijk is, ga je ook samen met bewoners op pad, een kop koffie drinken of een spelletje spelen. Zo bezorg je hen een leuke dag en jezelf een betere bankrekening.

Bekijk deze vacature

Vacature: Zomerkracht bij de clienten thuis

Als zomerkracht huishouding ga je aan de slag bij onze cliënten die thuis in hun eigen huis wonen. Stofzuigen, dweilen en schoonmaken….jij zorgt ervoor dat alles weer blinkt en glimt! Minstens zo belangrijk is dat je een luisterend oor biedt. Voor een grapje en een momentje van oprechte aandacht maak jij graag tijd.

Bekijk deze vacature

Zit jouw vacature er niet bij, bekijk dan onze andere vacatures.

Vacatures

Deel deze pagina:

Meer weten over werken bij Kennemerhart?

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen