We willen jou ontmoeten…

Binnenkort is het Valentijn. De dag waarop men elkaar de liefde verklaart. Sommigen doen dat anoniem, anderen komen er rond voor uit dat ze van iemand houden! Wij grijpen Valentijnsdag aan om openlijk de liefde te verklaren aan alle mensen die in de zorg werken óf in de zorg willen werken. Dat gebeurt op dinsdag 12 februari op de woonzorglocaties A.G. Bodaan in Bentveld en De Molenburg in Haarlem. Iedereen die graag meer wil ontdekken over werken bij Kennemerhart is van harte welkom. Er is uitgebreide informatie beschikbaar over actuele vacatures bij Kennemerhart, je kunt in gesprek met cliënten en medewerkers, er is informatie over leren voor een baan in de zorg en alle woonzorglocaties en diensten van Kennemerhart presenteren zich. En speciaal voor wie graag wil weten wat de toekomst brengt is een waarzegster aanwezig. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan lekkere hapjes en drankjes. En we weten zeker dat je met een glimlach naar huis gaat, want de complimentenmeisjes overladen je met oprechte complimenten.

Is er tijdens het event meteen een match en plan je een vervolgafspraak in om verder te praten over werken bij Kennemerhart? Dan ontvangt de eerste persoon met een vervolgafspraak een dinerbon t.w.v. 75 euro. Dan kun je op 14 februari lekker uiteten met iemand die jou dierbaar is. En nog belangrijker, bij Kennemerhart heb je binnen een week een vast contract op zak. *

* Kennemerhart biedt vanaf dag één een vast contract, dit geldt alleen voor de functies niveau 3, 4 en 5.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan gratis aan:

Valentijn

Weet je nu nog niet of je kunt, je mag natuurlijk ook altijd langskomen zonder dat je je hebt aangemeld!

Wervingsbonus

Kom jij bij ons werken via een collega van Kennemerhart en je voldoet aan de voorwaarden dan ontvang je een wervingsbonus van een maandsalaris na één jaar dienstverband.
Informatie en voorwaarden wervingsbonus lees je hier.

 

Nu al benieuwd naar onze vacatures?

Zit jouw vacature hier niet bij? Bekijk dan alle vacatures van Kennemerhart

Cliënten in beeld

Deel deze pagina:

Meer weten over werken bij Kennemerhart?

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen