Nieuws

Kennemerhart Oppeppers locatie Vogelhart

Ontmoetingscentrum Vogelhart van Kennemerhart verhuist naar Dorpshuis Vogelenzang

Kennemerhart Oppeppers locatie Vogelhart, innovatieve dagbesteding in Vogelenzang, verhuist deze week naar het Dorpshuis Vogelenzang. Bijna 2,5 jaar verbleef Vogelhart met veel plezier op een tijdelijke locatie in de sportkantine van SV Vogelenzang. Van 27 september t/m 1 oktober is er een feestelijke openingsweek. Tot die tijd kunnen deelnemers en bezoekers van het Dorpshuis aan elkaar wennen en samen toewerken naar de opening.

Ontmoetingscentrum Vogelhart richt zich op ouderen met een vorm van kwetsbaarheid die zo lang mogelijk thuis willen en kunnen wonen en  behoefte hebben aan activiteiten met enige vorm van professionele begeleiding en ondersteuning. De medewerkers van Vogelhart begeleiden hen daarbij. Ze geven de bezoeker zicht op eigen regie, waardoor ze op eigen wijze onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij.

Het programma Kennemerhart Oppeppers biedt activiteiten, zoals Capoeira, Dansen met All that Swing, muziekbeleving met de Wereldmuziekschool, bewegen met Sport Support, Grafische Atelier linosnede en letterpress. Daarnaast is er ruimte voor eigen invulling, zoals een wandeling, spel en wordt er samen geluncht. Op donderdag is de ’De Eetclub', een middag/avond opening waarbij deelnemers en mantelzorgers samen eten. Door de locatie in het Dorpshuis kunnen ook grote activiteiten worden georganiseerd, zoals workshops en lezingen op het gebied van kunst en cultuur, voeding, gezondheid en lifestyle, muziekmiddagen en Bingo.

Ontmoetingscentrum Vogelhart is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 15:30 uur en op donderdag van 15:00 uur tot  18:30 uur. Op www.kennemerhart.nl/dagbesteding staat alle informatie over (de locaties van) Kennemerhart Oppeppers in onze regio.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen