Carenzorgt

Zorg die zo goed mogelijk past bij u. Dat doen wij graag samen met u en de mensen om u heen. Via het digitale cliëntportaal Carenzorgt kunt u samen met uw naasten én met uw zorgverleners uw zorg organiseren en onderling communiceren.

Bij Kennemerhart kunt u door middel van Carenzorgt meelezen in uw zorg- en behandeldossier. Met Carenzorgt krijgt u en/of eventueel uw familie of vertegenwoordiger online inzicht in de agenda, de rapportage en uw zorgleefplan.

Met uw computer of tablet kunt u gratis een account aanmaken op www.carenzorgt.nl. Met de code, die u kunt aanvragen bij de cliëntservice, activeert u het account. Doet u niets dan wordt er geen informatie gedeeld. Met Carenzorgt kunnen we nog beter samenwerken voor welzijn en goede zorg.

Met Carenzorgt kunt u onder andere:

  • Op een veilige manier informatie delen binnen uw eigen zorgnetwerk.
  • U kunt uw naasten en mantelzorgers uitnodigen  om samen in één vertrouwde omgeving informatie te delen.
  • Afspraken maken en taken verdelen met uw naasten en mantelzorgers om samen de zorg te organiseren of te zien wie er langs komt.
  • Deels uw zorg- en behandeldossier inzien, zodat u altijd de meest actuele informatie heeft.
  • Contact onderhouden met het zorgteam door middel van berichten die u in het dossier kunt achterlaten.
  • Gebruik maken van de agenda om alle afspraken te noteren.

Meer informatie? Klik dan hier om een filmpje te bekijken over Carenzorgt.

Vragen over Carenzorgt?

Op de website van Carenzorgt en in de digitale folder wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen en kunt u ook een handleiding vinden. Heeft u hulp nodig bij de ingebruikname van Carenzorgt of (technische) vragen? Dan kunt u hiervoor terecht bij de helpdesk van Carenzorgt via www.carenzorgt.nl

Bent u (of wordt u) cliënt bij Kennemerhart en wilt u zich aanmelden voor Carenzorgt? Heeft u vragen over uw aanmelding? Neemt u dan contact op met de cliëntservice via nummer 023 5 214 214.

Wij hopen dat Carenzorgt een waardevolle toevoeging is op de zorg die wij u bieden.

Deel deze pagina: