Veelgestelde vragen

Arts van spoed eisende hulp (SEH) belt: mevrouw ligt hier nu op de SEH met een fractuur en kan niet meer naar huis, kunnen jullie een plekje regelen?

Het centrale aanmeldpunt Cazhem biedt inzicht in de beschikbare bedden op dat moment. Wij kijken mee vanuit welke wettelijke regelingen er mogelijkheden zijn en doorverwezen kan worden. Klik hier voor de contactgegevens van onze cliëntadviseurs.

Hoe meld ik mij aan voor jullie nieuwsbrief?

U kunt u inschrijven voor de nieuwsbrief op deze pagina.

Is er een overzicht van veelgebruikte begrippen en afkortingen binnen de zorgsector?

Ja, de begrippenlijst kunt u vinden op deze pagina.

Kan ik mijn moeder/vader al laten inschrijven in één van jullie woonzorgcentra?

Iedereen met een indicatie Wet Langdurige Zorg (WLZ) of beschermd wonen kunnen wij op onze wachtlijst zetten. Is er direct al een plekje nodig? Wij denken graag met u mee. Klik hier voor de contactgegevens van onze cliëntadviseurs.

Mijn vader is gevallen en nu gaat het echt niet meer thuis, wat nu?

In deze situatie vragen wij door. Als we precies weten wat er aan de hand is, kunnen we advies op maat geven. Er zijn diverse regelingen om een spoedsituatie snel op te lossen. Wij wijzen graag de weg. Klik hier voor de contactgegevens van onze cliëntadviseurs.

Nazorg afdeling van het ziekenhuis belt: We hebben een lastige casus, komt meneer nog in aanmerking voor revalidatie of anders herstelzorg? Willen jullie meedenken?

Wij kunnen altijd meedenken over de mogelijkheden. Zorg wel ook voor een goede beschrijving van de medische- en persoonlijke situatie van de cliënt, voorafgaande aan de opname. Klik hier voor de contactgegevens van onze cliëntadviseurs.

Waar vind ik informatie over jullie privacystatement?

Meer informatie over ons privacystatement leest u hier.

Wijkverpleging belt: we willen een ophoging van de zorg van één van onze cliënten, kan dat nog binnen haar indicatie?

Met toegang tot de cliëntgegevens kunnen we in één oogopslag zien welke indicatie iemand heeft en welke zorg al is ingezet. Klopt de indicatie nog? Dan moet alle zorg binnen het budget blijven. Klik hier voor de contactgegevens van onze cliëntadviseurs.