Oppeppers Samen

Vergroot uw maatschappelijke betrokkenheid

Oppeppers Samen is onze vanzelfsprekende (ver)binding met maatschappelijke, culturele en welzijnspartners in Haarlem/Kennemerland of met het lokale onderwijs. Met hen organiseren of nemen we deel aan overkoepelende evenementen, wat leidt tot activiteiten voor onze deelnemers en hun mantelzorgers. Samen is ook ons Lab. Hierin ontwikkelen we onze innovatieve dagbesteding voor ouderen: vernieuwende en onderscheidende producten die aansluiten bij een nieuwe generatie ouderen.

Dagbesteding van Oppeppers Samen

Met Oppeppers Samen zorgen wij ervoor dat u maatschappelijk betrokken blijft door middel van aansprekende activiteiten in de buurt. Voorbeelden van deze activiteiten zijn Samen kunst kijken in het Frans Hals museum voor verdieping in de schilderkunst, Groene Dagbesteding in Tuindershart, Het Creatief Atelier en het maandelijkse Sportcultuurcafé bij Onze Gezellen in Haarlem-Noord voor een ultieme sportcultuurbeleving.

“De nieuwe ouderen willen, ondanks fysieke of mentale achteruitgang, graag middenin het leven blijven staan. Door innovatieve dagbesteding aan te bieden, zoals ons Kennemerhart Oppeppers programma krijgen zij de mogelijkheid om actief onderdeel te blijven uitmaken van de maatschappij. Eigen regie, zoals de keuze van wat te ondernemen, staat hierbij centraal.” Audrey van Schaik, bestuurder Kennemerhart

Iets samen doen?

Bent u benieuwd geworden naar ons programma Oppeppers Samen of wilt u graag zelf meedoen aan onze activiteiten bij u in de buurt en maatschappelijk betrokken blijven? Klik dan hier of neem contact op via:

T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl

Kennemerhart staat voor zorg van uit het hart die past bij elke cliënt.

Deel deze pagina: