Huishoudelijke ondersteuning

Zo lang mogelijk thuis

U wilt natuurlijk zo lang zo comfortabel en aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Er gaat namelijk niets boven uw eigen vertrouwde omgeving, het bekende huis en de prettige buurt. Maar soms is wat extra huishoudelijke ondersteuning in uw huishouden erg welkom. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder bent, ziek bent (geweest) of een ongeval heeft gehad. In deze en vele andere gevallen kunt u met een gerust hart een beroep doen op de medewerkers van Kennemerhart.

Kennemerhart biedt uitkomst

Kennemerhart biedt uitkomst als u plezierig thuis wilt blijven leven en wonen, maar u tegelijkertijd behoefte heeft aan huishoudelijk hulp of een andere vorm van thuiszorg. Onze ondersteuning wordt aangeboden bij allerlei activiteiten op het gebied van het verzorgen van uw eigen huishouden. U kunt er ook voor kiezen om particuliere huishoudelijk hulp bij Kennemerhart af te nemen.

U kunt rekenen op een ‘vast gezicht’

Het is prettig als u kunt rekenen op een vast gezicht. Dat is ons streven. Want dit betekent dat u de medewerkers snel leert kennen en, minstens zo belangrijk, dat zij u ook kennen. Hierdoor bouwt u een band op met onze medewerkers en kunnen we de dingen doen zoals u dat graag wilt. Mét veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Vertrouwd, veilig en betrouwbaar: een goed gevoel, zowel voor u als voor uw naasten.

Welke huishoudelijke ondersteuning ontvangt u?

De medewerkers van Kennemerhart zijn professionals op hun vakgebied. Of het nu gaat om afwassen, het bed opmaken, strijken, stofzuigen, schoonmaken of andere taken, zij helpen u. Dat doen ze goed en op een manier die door u als prettig ervaren wordt.

Wilt u meer informatie over onze huishoudelijke ondersteuning of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via 088 0404125.

Deel deze pagina: