Huishoudelijke hulp

Zo lang mogelijk thuis

U wilt natuurlijk zo lang zo comfortabel en aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Er gaat namelijk niets boven uw eigen vertrouwde omgeving, het bekende huis en de prettige buurt. Maar soms is wat extra huishoudelijke hulp in uw huishouden erg welkom. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder bent, ziek bent (geweest) of een ongeval heeft gehad. In deze en vele andere gevallen kunt u met een gerust hart een beroep doen op de vertrouwde huishoudelijke hulp van Kennemerhart.

Met de huishoudelijke hulp van Kennemerhart bent u nog niet volledig afhankelijk van thuiszorg, maar krijgt u toch een steuntje in de rug om zelfstandig te blijven wonen.

Kennemerhart biedt uitkomst

Kennemerhart biedt uitkomst als u plezierig thuis wilt blijven leven en wonen, maar u tegelijkertijd behoefte heeft aan huishoudelijk hulp of een andere vorm van thuiszorg. Onze ondersteuning wordt aangeboden bij allerlei activiteiten op het gebied van het verzorgen van uw eigen huishouden of van de leefeenheid waartoe u behoort. U kunt er ook voor kiezen om particuliere huishoudelijk hulp bij Kennemerhart af te nemen.

U kunt rekenen op en ‘vast gezicht’

Het is prettig als u kunt rekenen op een vast gezicht. Door de organisatie van de wijkteams van Kennemerhart met betrekking tot huishoudelijke ondersteuning, wordt huishoudelijke hulp waar mogelijk door vaste medewerkers uitgevoerd. Dat betekent dat u de medewerkers snel leert kennen en, minstens zo belangrijk, dat zij u ook kennen. Dat betekent niet alleen dat u een band kunt opbouwen met onze medewerkers, maar ook dat we de dingen kunnen doen zoals u dat graag wilt, met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Vertrouwd, veilig en betrouwbaar: een goed gevoel, zowel voor u als voor uw naasten.

Welke huishoudelijke hulp ontvangt u?

De medewerkers van Kennemerhart zijn professionals in hun vakgebied. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp zoals afwassen, het bed opmaken, strijken, stofzuigen, schoonmaken of andere taken, zij helpen u. Dat doen ze goed en op een manier die door u als prettig ervaren wordt.

Wilt u meer informatie over onze huishoudelijke hulp of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via 088 0404125.

Deel deze pagina: