Huishoudelijke hulp

Zo lang mogelijk thuis

U wilt natuurlijk zo lang zo comfortabel en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen;  in uw eigen vertrouwde omgeving, het bekende huis en de prettige buurt. Maar soms is voor uw huishouden wat extra huishoudelijke hulp erg welkom. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder bent, ziek bent (geweest) of een ongeval heeft gehad. In die of andere gevallen kunt u met een gerust hart een beroep doen op de vertrouwde ondersteuning van Kennemerhart.

Kennemerhart biedt uitkomst

Kennemerhart biedt uitkomst als u plezierig thuis wilt blijven leven en wonen, maar u tegelijkertijd behoefte heeft aan ondersteuning bij huishoudelijke taken. Die ondersteuning of hulp wordt aangeboden bij allerlei activiteiten op het gebied van het verzorgen van uw eigen huishouden of van de leefeenheid waartoe u behoort. U kunt huishoudelijke ondersteuning overigens ook als particulier bij Kennemerhart afnemen.

U kunt rekenen op en ‘vast gezicht’

Het is prettig als u kunt rekenen op een ‘vast gezicht’. Door de organisatie van de wijkteams van Kennemerhart met betrekking tot huishoudelijke ondersteuning, wordt hulp aan u zoveel als mogelijk door vaste medewerkers uitgevoerd. Dat betekent dat u de medewerkers snel leert kennen en – minstens zo belangrijk – dat zij ú kennen. En dat betekent dat we de dingen kunnen doen zoals u dat graag wilt, met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Vertrouwd, veilig en betrouwbaar: een goed gevoel, zowel voor u als voor uw naasten.

Om welke huishoudelijke werkzaamheden gaat het?

De medewerkers van Kennemerhart zijn professionals op hun gebied. Of het nu gaat om afwassen, het bed opmaken, strijken, stofzuigen, schoonmaken of andere taken, zij helpen u. Dat doen ze goed en op een prettige manier.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op via 088 0404125.

Deel deze pagina: