Word vakantiekracht bij Kennemerhart

Als zomerkracht bij een woonzorglocatie ga je aan de slag op één van onze woonzorglocaties in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Bentveld of Bennebroek. Je assisteert bijvoorbeeld bij maaltijden, helpt mee op de woning of maakt schoon. Omdat sociaal contact heel belangrijk is bied jij een luisterend oor of maak je een wandelingetje met een praatje. Je drinkt een kop koffie of speelt een spelletje. Voor een moment van oprechte aandacht maak jij tijd.

Als zomerkracht huishouding ga je aan de slag bij onze cliënten die in hun eigen huis wonen; stofzuigen, dweilen en schoonmaken. Maar met de term ‘huishoudelijke hulp’ doen we jou eigenlijk tekort. Want je bent meer dan dat. Je bent namelijk ook hun aanspreekpunt; degene met wie ze een praatje maken en een kop koffiedrinken. Jij neemt hiervoor de tijd en biedt een luisterend oor. En je bent makkelijk in de omgang.

Leonie (22): “Saai in de zorg? Dacht ’t niet! Je bent veel met mensen bezig en het is dankbaar werk. En, ook niet onbelangrijk, voor een vakantiebaan verdient het goed.

Dit krijg jij
Om te beginnen krijg je een prima salaris van € 12,13 bruto per uur, want je verdient meer dan het minimumloon. Daarnaast heb je veel vrijheid in het inplannen van je werkzaamheden, zodat je het goed kunt inpassen in je drukke leven. Je werktijden zijn flexibel en je kunt al vanaf een paar uur per dag aan de slag.

Ben jij dit?

  • Enthousiast, vriendelijk en geduldig
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken bij ouderen thuis (vanaf 18 jaar)
  • Maakt graag een praatje
  • Minimaal 17 jaar voor zomerkracht op een woonzorglocatie en minimaal 18 jaar als zomerkracht huishouding
  • Je hebt een vrolijke lach voor de mensen om je heen
  • Je bent minimaal drie weken beschikbaar

 

Interesse?

Bekijk de vacature zomerkracht bij de cliënten thuis

Bekijk de vacature zomerkracht bij een woonzorglocatie

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. Goed om te weten dat deze kosten door Kennemerhart vergoed worden.

 

Bekijk hier de video van Claire, zij laat zien wat vakantiewerk bij Kennemerhart inhoudt.

Is dit niet jouw vacature, maar wil je wel werken bij Kennemerhart, bekijk dan onze andere vacatures.

Vacatures

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen