Vrijwilligers

Woonzorglocatie A.G. Bodaan (Bentveld) is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger zet je je in voor onze cliënten. En draag je – door de aandacht die je schenkt – in hoge mate bij aan een prettige (leef)omgeving en een goed contact.

Wat voor vrijwilligerswerk kun je doen?

Je kunt je op heel veel verschillende manieren bij Kennemerhart inzetten. Samen met de vrijwilligerscoördinator kijken we naar jouw eigen talenten, vaardigheden en wensen. Je kan bijvoorbeeld ondersteunen als:

Eén op één contact
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met een bewoner een leuke activiteit willen doen. Er is veel vraag naar één op één contact! Denk hierbij bijvoorbeeld aan samen een kopje koffie drinken, een wandeling maken in de buurt, sjoelen of een ander spelletje spelen, taarten bakken of misschien kan je zelf iets leuks verzinnen? We zien je graag verschijnen.

Wandelvrijwilliger
Om samen met bewoners te wandelen. En bijvoorbeeld op een terras samen van een kop koffie te genieten.

Huiskamervrijwilliger
Om samen met medewerkers te zorgen voor een gezellige sfeer. Bijvoorbeeld door met bewoners samen iets te bakken, de tafel te dekken of een spelletje te doen.

Spelletjesvrijwilliger
Wij zoeken een vrijwilliger(s) die met de bewoners spelletjes wil spelen zoals sjoelen, rummikub of klaverjassen.

Waar mag je op rekenen als vrijwilliger?

Als je vrijwilliger wordt bij de grootste ouderenzorgorganisatie in Kennemerland dan mag je rekenen op afwisselend, boeiend werk en deskundige begeleiding. Die begeleiding krijg je van een medewerker vrijwilligerswerk. Verder kun je specifieke scholing krijgen en wordt een samenwerkingsovereenkomst afgesloten, waarin reiskosten en verzekeringen geregeld zijn. Bij Kennemerhart kunnen we met veel wensen rekening houden. En we vinden jouw eigen ontwikkeling daarbij erg belangrijk.

Belangstelling?

Neem contact op met Louise Geusebroek, vrijwilligerscoördinator van A.G. Bodaan:
T: 023 510 3000 / 06 20 27 21 91
E: louise.geusebroek@kennemerhart.nl

Interesse in een andere locatie? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie.

Download de folder voor meer informatie

 

Deel deze pagina: