De Roos – dagcentrum in het Rozenprieel

Dagbestedingslocatie en ontmoetingscentrum De Roos ligt in hartje Haarlem, middenin het gezellige Rozenprieel. De Roos is een complex met zorgwoningen voor één of twee personen waar Kennemerhart verpleging, zorg en begeleiding op basis van een MPT (modulair pakket thuis)  of VPT (volledig pakket thuis) vanuit de Wet langdurige zorg kan bieden. Voor dagbesteding en ontmoetingen zijn thuiswonende ouderen uit de wijk op weekdagen van harte welkom.

Kennemerhart Oppeppers zorgt, in samenwerking met Buurts, voor een aanbod van activiteiten en maaltijden in het restaurant. U kunt er dagelijks warm eten in een gezellige omgeving waar ook ruimte is voor een praatje, koffie, thee of een borreltje. Het restaurant is open van 12:15 uur tot 13:30 uur. Voor een driegangen maaltijd betaalt u € 12,40  (maar u kunt ook kiezen voor alleen soep, een hoofdgerecht of een dessert). Reserveren voor eten in het restaurant is gewenst. De medewerkers kunnen u daarbij helpen.

Zorgindicatie

Heeft u geen zorgindicatie? Dan is de open inloop wellicht iets voor u. Maar voor dagbesteding mét een indicatie bent u ook van harte welkom in De Roos. Want als uw mogelijkheden beperkt zijn en u wat extra ondersteuning nodig heeft, bent u bij De Roos op de juiste plek.

De Roos in 2024

Voor 2024 zal ouderenzorgorganisatie Kennemerhart, samen met Buurts, de bewoners én de cliëntenraad van De Roos de toekomst voor deze locatie verder vormgeven. Er wordt onderzocht hoe de verbinding met het verderop gelegen buurtcentrum De Tulp versterkt kan worden. Met als doel een passend aanbod voor ouderen in het Rozenprieel.

De Roos is van maandag tot en met vrijdag geopend. De medewerkers verwelkomen u graag vanaf 10.00 uur.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Dagcentrum De Roos
Tybautstraat 1
2012 XJ Haarlem

Locatie gebonden vragen
023-543 40 90
06 225 870 04 (Peter)

Algemeen
T: 023 583 7520 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
E: oppeppers@kennemerhart.nl