Solliciteren bij Kennemerhart

Wil je solliciteren? Je bent nog één stap verwijderd van je droombaan! Wij zitten klaar om jouw sollicitatie in behandeling te nemen. Hoe de hele sollicitatieprocedure er uitziet, vertellen wij je hier.

Jouw ideale vacature gevonden

Op onze vacaturepagina vind je alle actuele vacatures waar je op kunt solliciteren. Je kunt filteren op afdeling, plaats en parttime of fulltime. Zie je een vacature waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen? Klik dan op de ‘direct solliciteren’-knop onderaan de vacature. Check voor de zekerheid nog even of je de juiste papieren en competenties in huis hebt. Helemaal in orde? Vul dan ons online sollicitatieformulier in. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging.

Wel of geen match

Jouw sollicitatie komt terecht bij één van onze medewerkers Werving en Selectie. Hij of zij kijkt of jij past bij de functie waarop je solliciteert. Je ontvangt altijd bericht van ons. Uiterlijk een week na de sluitingsdatum van de vacature laten wij je weten of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Kennismaken

Denken wij dat jij een goede match bent voor ons, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn namelijk razend benieuwd naar jouw achtergrond en motivatie. Ook mag je ons het hemd van het lijf vragen. Wil je graag een dagje meelopen en sfeer proeven? Dat is meestal gewoon mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van ons en wij van jou. Voor sommige functies voeren we meer dan één gesprek, bijvoorbeeld om je aan andere teamleden voor te stellen of om nog wat dieper op de inhoud van het werk in te gaan.

De puntjes op de i zetten

Zijn wij na de kennismaking enthousiast en ben jij dat ook? Mooi, dan kunnen we de puntjes op de i zetten. Tijdens een afrondend gesprek bespreken wij jouw arbeidsovereenkomst en wanneer je bij ons begint als nieuwe collega. Uiteraard zorgen we ervoor dat je alles zwart op wit krijgt, zodat je onbezorgd aan de slag kunt in je nieuwe droombaan!

Meer informatie

Voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure of een specifieke vacature kun je contact opnemen via 023-5149519 of hr@kennemerhart.nl

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen