Schoterhof is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende functies zoals:

Betrokken huiskamervrijwilligers

In Schoterhof wonen ouderen met geheugenproblemen. Bewoners delen samen een huiskamer. Voor deze huiskamers zoeken wij vrijwilligers die samen met de medewerkers zorgen voor een goede sfeer in de huiskamer. De vrijwilliger doet activiteiten met bewoners zoals samen iets lekkers bakken, tafel dekken, naar buiten gaan, gezamenlijk koffiedrinken, die  extraatjes waar een bewoner van kan genieten. Ook werkt de vrijwilliger nauw samen met de huiskamerassistent. Werktijden in de ochtend of in de middag in overleg.

Vrijwilligers die willen fietsen

In Schoterhof hebben we een duofiets en een elektrische driewieltandem. Bewoners willen daarop graag met mooi weer naar buiten. Wij zoeken stoere fietsers die samen met een bewoner op pad willen.

Vrijwilligers bij zangmiddag

Samen zingen, daar word je blij van! Op vrijdagmiddag wordt er heerlijk gezongen met onze bewoners. U biedt ondersteuning aan bij deze activiteit door de activiteitenbegeleiding te helpen bij het halen van de bewoners, het schenken van een drankje en samen met de bewoners mee te zingen. Houdt u van zingen en wilt u een handje meehelpen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Belangstelling?

Neem dan contact op met Astrid Bruin, medewerker vrijwilligers van Schoterhof.

T: 023 512 82 00
E: astrid.bruin@kennemerhart.nl

Deel deze pagina: