Het revalidatieteam

Bij uw revalidatie is een team van behandelaren betrokken. Dit revalidatieteam zal er samen met u voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.

De start van de behandeling

Bij uw revalidatie staan u en de doelen die u wilt bereiken centraal. Bij de start van uw revalidatie maakt u daarom allereerst kennis met de specialist ouderengeneeskunde. Deze spreekt met u uw doelen en verwachtingen door. Deze informatie wordt vastgelegd in een behandelplan. Hieruit volgen afspraken over het revalidatietraject en het tijdspad waarin de doelen behaald kunnen worden. Samen met alle behandelaren zetten we alles op alles om uw zelfredzaamheid te vergroten en om er samen voor te zorgen dat u uw favoriete of specifieke bezigheden weer kunt oppakken.

De behandeling

Naast de specialist ouderengeneeskunde beschikt Kennemerhart over een ruim aantal verschillende behandelaren die u kunnen ondersteunen in het behalen van uw doelen. Denkt u daarbij aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist en psycholoog. De behandelaren van Kennemerhart werken volgens de allerlaatste inzichten en hun kennis over behandelmethoden is altijd up to date. Veel behandelaren van Kennemerhart beschikken over een kwaliteitskeurmerk dat is uitgereikt door de zorgverzekeraars.Wilt u meer weten over de verschillende behandelaars en het behandelcentrum van Kennemerhart, klikt u dan hier.

Contactverzorgende

Op de afdeling waar u verblijft, is één van de verzorgenden uw vaste contactpersoon voor al uw vragen rondom de revalidatie. Met deze verzorgende neemt u – buiten de vragen die u tussendoor wilt stellen – wekelijks de gemaakte afspraken door om te kijken of alles (nog) naar wens verloopt.

Deel deze pagina: