Janshof

Comfortabel wonen in een zelfstandige zorgwoning in de Janshof

In het centrum van Haarlem, op de hoek Jansstraat/Korte Jansstraat en schuin tegenover de Janskliniek, ligt appartementencomplex Janshof (2002). Het complex bestaat uit 27 appartementen. Het appartementencomplex is eigendom van Kennemerhart.

Appartementen

De driekamerappartementen zijn ongeveer 65 m2 groot. Op de begane grond is een gemeenschappelijke tuin, gelegen aan de Bakenessergracht. Het complex is voorzien van een lift, direct bij de entree van het pand. De gangen en appartementen zijn rolstoel toe- en doorgankelijk. Er is een gezamenlijke fietsenstalling bij de entree van het pand. Parkeren kan op de Bakenessergracht (parkeervergunning via gemeente Haarlem) of in een van de nabij gelegen parkeergarages (abonnement via eigenaar).

De huurprijzen variëren van ongeveer €700 tot € 850 (exclusief bijkomende leveringen en diensten van € 35). Alle appartementen hebben een eigen meterkast met nutsaansluitingen voor water, gas en elektra.

Klik hier voor informatie over de plattegronden van het complex en de appartementstypen.

Faciliteiten en aanvullende diensten

Bewoners van de Janshof kunnen tegen vergoeding en naar wens op een gemakkelijke manier gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum de Janskliniek. Er is altijd de prettige zekerheid van hulp als er (wat) meer zorg nodig is.

Hier kunt u tussen de middag in het restaurant terecht voor een koude of warme maaltijd. Overdag bent u uiteraard welkom om een kopje koffie of iets anders te nuttigen. Ook kunt u deelnemen aan gezamenlijke activiteiten of gewoon lekker aanschuiven aan één van de tafels in het restaurant of heerlijk 's zomers in de binnentuin. Heeft u hier  behoefte aan, dan maakt u eenvoudig een afspraak met een cliëntadviseur om eventuele aanvullende zorgwensen te bespreken.

U kunt bij Kennemerhart verschillende aanvullende diensten afnemen. Naast verzorging, medische zorg en behandeling, kunt u daarbij denken aan zaken zoals alarmopvolging, maaltijden aan huis en huishoudelijke hulp.

Actueel aanbod maart 2024

In Janshof zijn momenteel twee zelfstandige zorgwoningen beschikbaar. Ontdek of 1 van deze huurwoningen in hartje Haarlem iets voor u is. Via deze link kunt u er meer over lezen.

Interesse in huren via Kennemerhart?

Als u een appartement in de Janshof wilt huren, huurt u dit via Kennemerhart. De zorg en service die u nodig heeft, ontvangt u ook van Kennemerhart. De zelfstandige huurwoningen worden met voorrang toegewezen aan kandidaten die ook zorg nodig hebben (bijvoorbeeld WMO, Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg) en voldoen aan de inkomensvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie over de toewijzingscriteria.

Wilt u weten of het mogelijk is een zorgappartement te huren in de Janshof? Of bent u benieuwd wat uw eigen bijdrage voor de zorgkosten is? Met de rekentool van Kennemerhart krijgt u direct een indicatie van uw eigen bijdrage én uw besteedbaar inkomen.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met cliëntservice via e-mail clientservice@kennemerhart.nl of via telefoonnummer 023 5 214 214 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur bereikbaar)

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Janshof

Korte Jansstraat 1 – 53
2011 JR Haarlem

Rekentool

Toewijzingscriteria