Over Kennemerhart

Kennemerhart is een ouderenzorgorganisatie. Wij hebben tien woonzorglocaties, meerdere dag- en ontmoetingscentra, een behandelcentrum en bieden thuiszorg. Met ongeveer 2300 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 850 vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in Kennemerland.

Wij gaan voor elke dag van waarde, door het bieden van persoonsgerichte zorg met de fijnste collega’s in de regio. Hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden komt terug in onze kernwaarden; SAMEN is waar het om draait. Samen zorgen, Aandacht geven, Mogelijkheden benutten, Eigen regie respecteren, Naasten betrekken. Lees hier over de missie, visie en kernwaarden van onze organisatie.

Uw mening vinden wij belangrijk

Uw mening stelt ons in staat onze zorg en diensten te verbeteren. U kunt uw ervaring met Kennemerhart delen via de website van Zorgkaart Nederland. Uw waardering wordt daar anoniem getoond.

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKennemerhart is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

* Zorgkaart Nederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland

Deel deze pagina: