Over Kennemerhart

Kennemerhart biedt vanuit negen woonzorgcentra en verpleeghuizen, diverse behandelcentra en meerdere dag- en ontmoetingscentra diensten op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn aan mensen die ouder worden of ouder zijn. Met ongeveer 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in Kennemerland. Bij ons kunnen onze cliënten rekenen op persoonlijke zorg die met aandacht wordt verleend. Samen zetten wij ons iedere dag in om goede en liefdevolle zorg te leveren.

Uw mening vinden wij belangrijk

Uw mening stelt ons in staat onze zorg en diensten te verbeteren. U kunt uw ervaring met Kennemerhart delen via de website van Zorgkaart Nederland. Uw waardering wordt daar anoniem getoond.

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKennemerhart is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

* Zorgkaart Nederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland

Deel deze pagina: