Stichting Vrienden van Kennemerhart

Wij zetten ons in voor het welzijn van cliënten van Kennemerhart. “Een onsje welzijn scheelt een kilo zorg!”

Kennemerhart kent sinds 1984 een steunstichting. Na de fusie met de Vriendenstichting van het Reinaldahuis gaan we sinds 2023 samen verder als “Vrienden van Kennemerhart”.

Het vermogen van deze stichting wordt gevormd door schenkingen, legaten, donaties en renteopbrengsten. Het geld wordt besteed aan zaken die niet uit de reguliere zorgmiddelen betaald kunnen worden. Dat is heel fijn want de middelen die Kennemerhart als zorgorganisatie ontvangt, zijn beperkt. Het gaat hier vooral om de extra activiteiten voor de cliënten, zoals een uitje, optreden, bewonersvakantie maar ook bijvoorbeeld voor mooi tuinmeubilair. De Vriendenstichting heeft onder andere een bijdrage geleverd aan de bootvakantie, een belevingskamer voor mensen met dementie, een verrijdbare parasol, ontspanningsmassage voor de bewoners en verschillende uitjes voor bewoners van onze woonzorgcentra en extramurale zorg.

Wilt u een bijdrage leveren aan een beetje extra welzijn?
Dat kan uiteraard en daar zijn wij heel dankbaar voor. Dankzij uw bijdrage kunnen wij veel mooie dingen doen voor de cliënten van Kennemerhart. Het bankrekeningnummer van de steunstichting is: NL59RABO0122133439 t.n.v. Stichting Vrienden van Kennemerhart.

Ideeën, vragen of suggesties?
Heeft u wellicht ideeën, vragen of suggesties waar wij mogelijk iets mee kunnen? Aarzel niet en neem contact met ons op via het bestuurssecretariaat: secretariaat.raadvanbestuur@kennemerhart.nl

Deel deze pagina: