Kennemerhart Oppeppers: op maat, eigentijds en dichtbij

Kennemerhart biedt vanuit verschillende woonzorglocaties, dag- en ontmoetingscentra, een behandelcentrum en in de thuissituatie wonen, zorg en welzijn aan ruim 2500 ouderen in de regio Haarlem. Dit gebeurt vanuit de kernwaarden ‘persoonlijk en op maat’, ‘met aandacht en in samenspraak’ en ‘sociaal betrokken’. Met de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals innovatieve dagbesteding, anticipeert Kennemerhart op de roep uit de maatschappij naar bewustwording, duurzaamheid, zingeving en lifestyle.

U bent een (actieve) oudere met een vorm van kwetsbaarheid, die zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil én kan wonen. U wilt graag eigen regie houden over uw leven. Een zinvolle dag is voor u een dag waar u blij van wordt. Lichamelijk of geestelijk prettig bezig zijn vindt u belangrijk.

Bent u nieuwsgierig naar Kennemerhart Oppeppers? Bekijk dan onderstaande video!

Programma

Met ons programma Kennemerhart Oppeppers (vanaf 55+) bieden wij een nieuwe eigentijdse vorm van (mobiele) dagbesteding voor ouderen. Een verfrissend kwartaalprogramma vol activiteiten zoals workshops en lezingen en ontmoetingen op het gebied van Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Groen & Natuur, Voeding & Gezondheid en Creatie. Dit vullen we ‘op maat’ aan met ieders persoonlijke interesses en mogelijkheden. Zo creëren wij dagbesteding op maat die toch voor iedereen toegankelijk is.

Locaties voor dagbesteding

Onze locaties voor dagbesteding, zowel dag- als ontmoetingscentra, zijn te vinden in Zuid-Kennemerland in de gemeente HaarlemHeemstedeBloemendaal/Vogelenzang en Zandvoort.

Vergoeding en indicatie

Voor de ontmoetingscentra is geen indicatie nodig. Om een dagcentrum te kunnen bezoeken, is een WMO-indicatie van de gemeente of een indicatie van het CIZ (overbruggingszorg) nodig. Wilt u graag weten hoe de zorg en diensten worden vergoed? Klik dan hier voor meer informatie.

Heeft u vragen over de financiering in uw specifieke situatie en in uw gemeente? Neem dan contact op met de cliëntservice van Kennemerhart of kijk op de website van de overheid.

Contact en aanmelden voor dagbesteding

Bent u nieuwsgierig geworden naar de dagbesteding van Kennemerhart? Wilt u ook graag langer zelfstandig wonen en eigen regie houden over uw leven maar wel met enige begeleiding? Heeft u zin in een afwisselend programma gedurende de week? Voor al uw vragen of voor een bezoek kunt u mailen naar oppeppers@kennemerhart.nl of bellen naar 023 583 7520.

Corona

Natuurlijk houden wij rekening met corona. Daar hebben we ons programma op aangepast. Wilt u alsnog kennismaken en komen kijken? Maak dan eerst een afspraak, zie contact en aanmelden, om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Wilt u meer informatie over de dagbesteding van Kennemerhart in tijden van corona? Klik hier voor meer informatie over het coronabeleid van Kennemerhart.

Deel deze pagina: