Dagbesteding: op maat, eigentijds en dichtbij

Dagbesteding bij Kennemerhart is bedoeld voor iedereen met een vorm van dementie, psychiatrie, NAH, Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is. Onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij en een levensdoel houden. Juist dát verhoogt de kwaliteit van het leven als het fysiek of mentaal wat minder gaat. Kennemerhart heeft dagcentra en ontmoetingscentra. De dagcentra zijn doorgaans gevestigd in een woonzorglocatie. De ontmoetingscentra vindt u in de wijk.

Oppeppers

Met ons programma Oppeppers (55+) bieden wij u een route van mobiele dagbesteding (samen op pad) tot aan dagbesteding dichtbij huis (in een ontmoetingscentrum van Kennemerhart). U kunt er dagelijks, wekelijks of maandelijks terecht. Bijvoorbeeld voor een culturele of sportieve activiteit, een workshop of lezing of een ontmoeting met gelijkgestemden om samen mooie herinneringen te maken. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom. U heeft hiervoor geen indicatie nodig.

Oppeppers op Pad gaan op weekdagen elke ochtend onder begeleiding van medewerkers en vrijwilligers erop uit. Voor een museumbezoek, een workshop of lezing, een wandeling of iets culinairs. De wens van de deelnemers staat centraal.

Indicatie

De locaties van de dag- of ontmoetingscentra zijn in Haarlem, Heemstede, Vogelenzang en Zandvoort. Er is dus altijd wel een plek bij u in de buurt. Voor een dagcentrum heeft u een indicatie nodig. Dat kan ook gelden voor een ontmoetingscentrum. Dit verschilt per gemeente. Onze cliëntservice informeert u er graag over.

Nieuwsgierig geworden?

Voor al uw vragen of voor een bezoek, mail of bel naar clientservice@kennemerhart.nl, 023 5 214 214 of naar onze Oppeppers-coördinator via 06 -12605504.

Beter Oud Haarlem

De kracht van samenwerken tussen sport, zorg, welzijn en sociaal domein. Samen in beweging door vernieuwende dagactiviteiten in Haarlem.

 

Deel deze pagina: