Dagbesteding: op maat, eigentijds en dichtbij

Dagbesteding bij Kennemerhart is bedoeld voor iedereen met een vorm van dementie, NAH, Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is. Onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij en een levensdoel houden is dat wel. Juist dát verhoogt de kwaliteit van het leven als het fysiek of mentaal wat minder gaat.

Programma

Met het Kennemerhart Oppeppers programma bieden we u middels Oppeppers op Pad en Oppeppers Dichtbij een nieuwe eigentijdse vorm van (mobiele) dagbesteding. Met een verfrissend programma vol activiteiten en ontmoetingen op het gebied van bewegen, kunst & cultuur, natuur, voeding en lifestyle. Ook mantelzorgers, vrijwilligers en de buurt laten we graag deelnemen. Want ontmoeting en verbinding, meedoen en meewerken zijn belangrijke zaken in het leven om het brein te stimuleren en je als mens beter te doen voelen. U kunt dagelijks, wekelijks of maandelijks bij ons terecht. Op basis van uw persoonlijke interesse en mogelijkheden stellen we samen met u uw eigen Oppeppers programma vast.

Indicatie

Onze locaties zijn te vinden in Zuid Kennemerland; in Haarlem, Heemstede, Vogelenzang en Zandvoort. Het kan zijn dat u een WMO indicatie nodig heeft. Dit verschilt per gemeente. Onze cliëntservice informeert u er graag over.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u langer zelfstandig blijven wonen en eigen regie houden over uw leven maar wel met enige begeleiding en heeft u zin in een afwisselend programma op alle dagen van de week? Bel dan voor meer informatie met onze Oppeppers-coördinator via 06 12605504. Voor al uw vragen of voor een bezoek kunt u ook mailen of bellen naar clientservice@kennemerhart.nl of bellen naar 023 5 214 214.

Overzicht locaties

Zie voor een overzicht van alle dag- en ontmoetingscentra van Kennemerhart het menu aan de rechterkant.

Beter Oud Haarlem

De kracht van samenwerken tussen sport, zorg, welzijn en sociaal domein. Samen in beweging door vernieuwende dagactiviteiten in Haarlem.

 

Deel deze pagina: