Vacatures vrijwilligers

Kennemerhart Oppeppers innovatieve dagbesteding is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor:

Kook-o-loog

Voor meerdere Oppeppers locaties zoeken we vrijwilligers die gek van koken zijn en die hun passie met onze bezoekers willen delen. Als vrijwilliger bereidt je samen met de bezoekers van de dag- en ontmoetingscentra een smakelijke en gezonde lunch bereiden. Bijvoorbeeld een heerlijke soep of salade.

Heb jij een paar uurtjes over? Hou je van koken? Heb je affiniteit met kwetsbare ouderen en maak je graag hét verschil voor onze bezoekers van onze Oppepperslocaties Vogelhart in Vogelenzang, Juttershart in Zandvoort, Ramplaanhart bij de Blinkert en Ripperdahart bij Overspaarne?  

Neem contact op en wordt die kers op de taart als vrijwilliger bij de Oppeppers! 

Sportieveling

Hou je van bewegen, ben je sportief en wil die kennis graag delen met onze bezoekers? En weet je hen te motiveren om te gaan wandelen, sportief bezig te zijn door oefeningen, aan te sluiten bij stoelyoga en mee te doen met boksen en bewegen op muziek?

Op alle locaties van de dag-, en ontmoetingscentra van Kennemerhart Oppeppers zitten we te springen om vrijwilligers om onze bezoekers meer in beweging te krijgen. Beweging is goed voor het lijf en het brein. Daarom doen we dat iedere dag in Haarlem, Zandvoort, Heemstede en Vogelenzang, met zoveel mogelijk variatie. 

Neem jij de bezoekers van Kennemerhart Oppeppers mee in beweging? Neem contact op en wij bewegen met je mee! 

Het delen van jouw passie 

Heb je een passie, zoals verhalen vertellen, muziek maken, schilderen of dansen? Heb je affiniteit met kwetsbare ouderen en vertel je graag jouw verhaal? Neme je ze mee op jouw muzikale reis of wil je hen jouw creativiteit laten beleven? 

Neem dan contact op en laten we het samen beleven! 

Gastheer/vrouw 

Ben je graag ‘onder de mensen’ en maak je graag een praatje? Bied je met plezier een luisterend oor?  

Op onze dag-, en ontmoetingscentra vinden onze bezoekers het fijn om nét even die extra aandacht te krijgen, een goed gesprek te voeren, een spelletje te doen en bijvoorbeeld foto`s te laten zien. 

Heb je elke week wat tijd over en affiniteit met kwetsbare ouderen? En wil je jouw aandacht graag delen met onze bezoekers? Neem contact op, en je wordt met open armen ontvangen! 

Belangstelling?

 

Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator. dagbesteding.
T:06-51909600
E: yvonne.degroot@kennemerhart.nl

Deel deze pagina: