Werken bij Kennemerhart

Meteen naar alle vacatures

Werken in de ouderenzorg

Werken bij Kennemerhart is werken vanuit je hart met bevlogen collega’s en aandacht voor ouder worden. Samen leveren wij liefdevolle zorg op maat, want ieder mens is uniek: jij, je collega’s én onze cliënten. Stuk voor stuk bijzondere en prachtige mensen met eigen wensen, dromen en behoeften. Dat maakt werken in de ouderenzorg zo mooi. 

Wij gaan voor elke dag van waarde, door het bieden van persoonsgerichte zorg met de fijnste collega’s in de regio. Hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden komt terug in onze kernwaarden; SAMEN is waar het om draait. Samen zorgen , Aandacht geven, Mogelijkheden benutten, Eigen regie respecteren, Naasten betrekken.

Lees onze missie, visie en kernwaarden hier

Werken met ouderen

Bij Kennemerhart werken wij niet voor ouderen, maar werken wij mét ouderen. Onze medewerkers gaan bij het verlenen van de zorg uit van de vragen, wensen, mogelijkheden en levenssfeer van de cliënt en diens naasten. Hierbij staat menselijkheid bij ons voorop, persoonlijk en op maat.

Werken met ouderen bij Kennemerhart begint met aandacht. Aandacht voor het levensverhaal van onze cliënten, aandacht voor elkaar en aandacht voor goede zorg. Ouder worden doet iedereen namelijk op zijn of haar eigen manier met eigen dromen en behoeften. Bij Kennemerhart snappen wij dat heel goed. Bij ons kunnen onze cliënten rekenen op zorg en aandacht die het leven net even mooier maken. Samen zetten wij ons iedere dag in om liefdevolle zorg te leveren, vanuit het hart.

Werken aan jouw ontwikkeling

Werken in de ouderenzorg gaat bij Kennemerhart niet alleen om onze cliënten, maar ook om jou als zorgverlener. Het werken met ouderen vraagt namelijk om constante ontwikkeling. Ontwikkeling waar wij jou graag bij willen helpen.

Vertel ons jouw dromen en visie en samen kijken we hoe we die waar kunnen maken. Voor onze cliënten, voor jouw persoonlijke ontwikkeling én voor de groei van onze organisatie. En omdat zorgen iets is wat je samen doet, werk je bij Kennemerhart nauw samen met je collega’s, diverse behandelaren, vrijwilligers en andere betrokkenen. In een prettige sfeer met ruimte voor een lach en een traan.

Sociaal betrokken als we zijn, staan we midden in de maatschappij en zetten we ons iedere dag opnieuw in voor de beste zorg in de regio. Die inzet en toewijding vragen wij van al onze medewerkers. Zoals in ieder goed huwelijk moet die toewijding dan natuurlijk wel van beide kanten komen, dus bij ons geen gedoe met tijdelijke contracten. Ben je verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige en is werken in de ouderenzorg echt iets voor jou? Dan krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Waar we ook niet moeilijk over doen, is jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Want van goed opgeleide en gemotiveerde werknemers wordt iedereen beter. Zo is werken in de ouderenzorg niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor jou als zorgverlener!

Kom ook werken in de ouderenzorg

Wil jij graag werken in de ouderenzorg en tegelijkertijd werken aan jouw ontwikkeling? Dan is werken bij Kennemerhart iets voor jou! Ontdek al onze vacatures in de ouderenzorg en vind de baan die het beste bij jou past!

Ervaringen van collega's

Maaike de Leest

Verzorgende IG, Intramuraal
Ik heb een wereldbaan. De mensen zijn je zo dankbaar, dat vind ik het mooiste aan dit werk.
Lees verder

Eveline Huber

Specialist ouderengeneeskunde
Gezamenlijk werken we aan goede zorg voor de cliënt, ieder vanuit zijn eigen expertise.
Lees verder

Wanda Bertelkamp

Medewerker restaurant
Ik hou ervan om het de mensen naar de zin te maken en ben graag een echte gastvrouw in het restaurant.
Lees verder

Inge Janssen

Geriatriefysiotherapeut
Praten en zorgen dat de cliënten zich gehoord voelen, is meer dan de helft van ons vak.
Lees verder

Ans van Beek

Teamleider
Ik geniet er enorm van als de cliënten blij zijn, daar draait het tenslotte ook om.
Lees verder

Madhu Sewgobind

Receptioniste Janskliniek
Het allerleukste vind ik het contact met de mensen. Ik hou ervan om iedereen aandacht te geven.
Lees verder

Werk in beeld

Uitgelichte vacatures

Senior medewerker servicedesk

Ben jij op zoek als ICT talent naar een uitdagende baan in een leuke sociaal maatschappelijk betrokken organisatie? Dan ben jij onze nieuwe senior medewerker servicedesk en spreken wij jou graag!   De ICT afdeling Kennemerhart is een ambitieuze organisatie waar wij gespecialiseerde zorg verlenen aan ouderen met Parkinson, NAH en Dementie met complexe gedragsproblemen.… 

Zorgassistent

Heb je geen zorgdiploma, maar wil je toch graag werken in de zorg? Geen probleem! Bij ons krijg je de mogelijkheid om een verkorte ADL-cursus te volgen. Heb je wel ervaring met ADL-taken en zoek je een nieuwe uitdaging? Ook jij bent van harte welkom! Op zaterdag 14 oktober organiseren wij een Open Dag. Proef… 

Flexpool

Heb jij graag de regie over je eigen werkrooster? En vind je het leuk om binnen woonzorglocatie De Rijp in Bloemendaal op verschillende afdelingen te werken? Dan is werken in de flexpool de ideale functie voor jou! Op zaterdag 14 oktober organiseren wij een Open Dag op de locatie. Ontdek of werken in de flexpool… 

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen