Werken bij Kennemerhart

Meteen naar alle vacatures

Werken in de ouderenzorg

Werken bij Kennemerhart is werken vanuit je hart met bevlogen collega’s en aandacht voor ouder worden. Samen leveren wij liefdevolle zorg op maat, want ieder mens is uniek: jij, je collega’s én onze cliënten. Stuk voor stuk bijzondere en prachtige mensen met eigen wensen, dromen en behoeften. Dat maakt werken in de ouderenzorg zo mooi.

Werken met ouderen

Bij Kennemerhart werken wij niet voor ouderen, maar werken wij mét ouderen. Onze medewerkers gaan bij het verlenen van de zorg uit van de vragen, wensen, mogelijkheden en levenssfeer van de cliënt en diens naasten. Hierbij staat menselijkheid bij ons voorop, persoonlijk en op maat.

Werken met ouderen bij Kennemerhart begint met aandacht. Aandacht voor het levensverhaal van onze cliënten, aandacht voor elkaar en aandacht voor goede zorg. Ouder worden doet iedereen namelijk op zijn of haar eigen manier met eigen dromen en behoeften. Bij Kennemerhart snappen wij dat heel goed. Bij ons kunnen onze cliënten rekenen op zorg en aandacht die het leven net even mooier maken. Samen zetten wij ons iedere dag in om liefdevolle zorg te leveren, vanuit het hart.

Werken aan jouw ontwikkeling

Werken in de ouderenzorg gaat bij Kennemerhart niet alleen om onze cliënten, maar ook om jou als zorgverlener. Het werken met ouderen vraagt namelijk om constante ontwikkeling. Ontwikkeling waar wij jou graag bij willen helpen.

Vertel ons jouw dromen en visie en samen kijken we hoe we die waar kunnen maken. Voor onze cliënten, voor jouw persoonlijke ontwikkeling én voor de groei van onze organisatie. En omdat zorgen iets is wat je samen doet, werk je bij Kennemerhart nauw samen met je collega’s, diverse behandelaren, vrijwilligers en andere betrokkenen. In een prettige sfeer met ruimte voor een lach en een traan.

Sociaal betrokken als we zijn, staan we midden in de maatschappij en zetten we ons iedere dag opnieuw in voor de beste zorg in de regio. Die inzet en toewijding vragen wij van al onze medewerkers. Zoals in ieder goed huwelijk moet die toewijding dan natuurlijk wel van beide kanten komen, dus bij ons geen gedoe met tijdelijke contracten. Ben je verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige en is werken in de ouderenzorg echt iets voor jou? Dan krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Waar we ook niet moeilijk over doen, is jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Want van goed opgeleide en gemotiveerde werknemers wordt iedereen beter. Zo is werken in de ouderenzorg niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor jou als zorgverlener!

Kom ook werken in de ouderenzorg

Wil jij graag werken in de ouderenzorg en tegelijkertijd werken aan jouw ontwikkeling? Dan is werken bij Kennemerhart iets voor jou! Ontdek al onze vacatures in de ouderenzorg en vind de baan die het beste bij jou past!

Ervaringen van collega's

Jan Willem van der Straten

Geestelijk verzorger
De mens is zo interessant! Alle mensen hebben een verhaal en dat boeit me. In mijn werk is iedere dag anders omdat ieder mens anders is.
Lees verder

Madhu Sewgobind

Receptioniste Janskliniek
Het allerleukste vind ik het contact met de mensen. Ik hou ervan om iedereen aandacht te geven.
Lees verder

Sanne Keiner

Wijkverpleegkundige (niveau 5)
Als een cliënt je uiteindelijk zo vertrouwt dat hij of zij die zorg tóch accepteert. Dat maakt mijn dag.
Lees verder

Inge Janssen

Geriatriefysiotherapeut
Praten en zorgen dat de cliënten zich gehoord voelen, is meer dan de helft van ons vak.
Lees verder

Eveline Huber

Specialist ouderengeneeskunde
Gezamenlijk werken we aan goede zorg voor de cliënt, ieder vanuit zijn eigen expertise.
Lees verder

Wanda Bertelkamp

Medewerker restaurant
Ik hou ervan om het de mensen naar de zin te maken en ben graag een echte gastvrouw in het restaurant.
Lees verder

Werk in beeld

Uitgelichte vacatures

HR Adviseur

Heb jij enkele jaren ervaring als HR Adviseur en ben jij ondernemend en doortastend? Vind je het leuk om je eigen zorglocaties te ondersteunen? Solliciteer dan als HR Adviseur bij Kennemerhart! Jouw werk Voor de HR afdeling bij Kennemerhart zoeken wij een HR adviseur. De afdeling HR bestaat uit een HR Manager, 8 adviseurs en… 

Leerling Verzorgende IG – zij-instroom

Ben je toe aan iets anders? In maart 2023 starten we weer met een zij-instroomtraject! Het maakt niet uit of kok, leraar of tegelzetter bent. Grijp deze kans en maak nu de overstap naar de zorg! Denk je dat het werk als Verzorgende goed bij je past, maar heb je niet de juiste diploma’s? Dan kun… 

Expert Verzuim

Ben jij een zelfstandige en proactieve Verzuimexpert die makkelijk contact maakt en schakelt met de diverse in- en externe stakeholders? En draag je graag je steentje bij aan de ouderenzorg? Lees dan snel verder. We gaan graag met je in gesprek. Jouw werk Enthousiast en voortvarend ga je aan de slag met de uitvoering van… 

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen