Werken bij Kennemerhart

Meteen naar alle vacatures

Werken in de ouderenzorg

Werken bij Kennemerhart is werken vanuit je hart met bevlogen collega’s en aandacht voor ouder worden. Samen leveren wij liefdevolle zorg op maat, want ieder mens is uniek: jij, je collega’s én onze cliënten. Stuk voor stuk bijzondere en prachtige mensen met eigen wensen, dromen en behoeften. Dat maakt werken in de ouderenzorg zo mooi. 

Wij gaan voor elke dag van waarde, door het bieden van persoonsgerichte zorg met de fijnste collega’s in de regio. Hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden komt terug in onze kernwaarden; SAMEN is waar het om draait. Samen zorgen , Aandacht geven, Mogelijkheden benutten, Eigen regie respecteren, Naasten betrekken.

Lees onze missie, visie en kernwaarden hier

Werken met ouderen

Bij Kennemerhart werken wij niet voor ouderen, maar werken wij mét ouderen. Onze medewerkers gaan bij het verlenen van de zorg uit van de vragen, wensen, mogelijkheden en levenssfeer van de cliënt en diens naasten. Hierbij staat menselijkheid bij ons voorop, persoonlijk en op maat.

Werken met ouderen bij Kennemerhart begint met aandacht. Aandacht voor het levensverhaal van onze cliënten, aandacht voor elkaar en aandacht voor goede zorg. Ouder worden doet iedereen namelijk op zijn of haar eigen manier met eigen dromen en behoeften. Bij Kennemerhart snappen wij dat heel goed. Bij ons kunnen onze cliënten rekenen op zorg en aandacht die het leven net even mooier maken. Samen zetten wij ons iedere dag in om liefdevolle zorg te leveren, vanuit het hart.

Werken aan jouw ontwikkeling

Werken in de ouderenzorg gaat bij Kennemerhart niet alleen om onze cliënten, maar ook om jou als zorgverlener. Het werken met ouderen vraagt namelijk om constante ontwikkeling. Ontwikkeling waar wij jou graag bij willen helpen.

Vertel ons jouw dromen en visie en samen kijken we hoe we die waar kunnen maken. Voor onze cliënten, voor jouw persoonlijke ontwikkeling én voor de groei van onze organisatie. En omdat zorgen iets is wat je samen doet, werk je bij Kennemerhart nauw samen met je collega’s, diverse behandelaren, vrijwilligers en andere betrokkenen. In een prettige sfeer met ruimte voor een lach en een traan.

Sociaal betrokken als we zijn, staan we midden in de maatschappij en zetten we ons iedere dag opnieuw in voor de beste zorg in de regio. Die inzet en toewijding vragen wij van al onze medewerkers. Zoals in ieder goed huwelijk moet die toewijding dan natuurlijk wel van beide kanten komen, dus bij ons geen gedoe met tijdelijke contracten. Ben je verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige en is werken in de ouderenzorg echt iets voor jou? Dan krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Waar we ook niet moeilijk over doen, is jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Want van goed opgeleide en gemotiveerde werknemers wordt iedereen beter. Zo is werken in de ouderenzorg niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor jou als zorgverlener!

Kom ook werken in de ouderenzorg

Wil jij graag werken in de ouderenzorg en tegelijkertijd werken aan jouw ontwikkeling? Dan is werken bij Kennemerhart iets voor jou! Ontdek al onze vacatures in de ouderenzorg en vind de baan die het beste bij jou past!

Ervaringen van collega's

Inge Janssen

Geriatriefysiotherapeut
Praten en zorgen dat de cliënten zich gehoord voelen, is meer dan de helft van ons vak.
Lees verder

Maaike de Leest

Verzorgende IG, Intramuraal
Ik heb een wereldbaan. De mensen zijn je zo dankbaar, dat vind ik het mooiste aan dit werk.
Lees verder

Eveline Huber

Specialist ouderengeneeskunde
Gezamenlijk werken we aan goede zorg voor de cliënt, ieder vanuit zijn eigen expertise.
Lees verder

Jan Willem van der Straten

Geestelijk verzorger
De mens is zo interessant! Alle mensen hebben een verhaal en dat boeit me. In mijn werk is iedere dag anders omdat ieder mens anders is.
Lees verder

Madhu Sewgobind

Receptioniste Janskliniek
Het allerleukste vind ik het contact met de mensen. Ik hou ervan om iedereen aandacht te geven.
Lees verder

Roos van Eijk

Verpleegkundige niveau 4, intramuraal
Geen dag is hetzelfde, maar 1 ding is iedere dag gelijk: ik ga met een glimlach naar mijn werk.
Lees verder

Werk in beeld

Nieuwe vacatures

Leerling Verzorgende I.G op locatie Huis in de Duinen

Vacature leerling Verzorgende IG voor doorstromers.  Uren: 29,5  Start: November 2024    Heb jij je opleiding Helpende afgerond. Kennemerhart start een doorstroomtraject voor Verzorgende –IG. Wil jij je verder ontwikkelen en ben jij klaar om te leren en te werken. Dan kun je nu een betaalde opleiding volgen tot MBO-Verzorgende IG met garantie op een… 

Coördinator CAZHEM Zuid-Kennemerland 

Coördinator CAZHEM Zuid-Kennemerland     Zorgbalans – Sint Jacob – Kennemerhart    Wil jij de verbindende schakel zijn tussen de VVT, huisartsen en het ziekenhuis? Voor CAZHEM zijn wij op zoek naar een coördinator.     CAZHEM (Centraal Aanmeldpunt Zorginzet Haarlem En Meer) is het meldpunt voor spoedeisende hulp en crisisdienst voor kwetsbare ouderen in de regio Zuid-Kennemerland. Het is een… 

Projectcoördinator vastgoed/ Transitiemanager

Wil je bij de leukste zorgorganisatie in Kennemerland werken? En ben jij een technisch geschoolde projectcoördinator vastgoed/ transitiemanager en de resultaatgerichte collega die ons team komt versterken? Kennemerhart investeert in de doorontwikkeling van haar woonzorglocaties. Dit varieert van kleine verbouwingen, tot renovaties of nieuwbouw. In de komende jaren staan meerdere projecten gepland. Deze projecten bestaan… 

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen